SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Uğur Bektaş genç yaşta ebediyete uğurlandı

KÜLTÜR 09.01.2015 - 22:26, Güncelleme: 09.01.2015 - 22:26
 

Uğur Bektaş genç yaşta ebediyete uğurlandı

İlçemiz işadamlarından ve Doğru Yol Partisi duayenlerinden olan Hayati BEKTAŞ; üniversite öğrencisi olan 22 yaşındaki oğlu Uğur’u gözyaşları ile hayatının bağrında ebediyete yolcu etti

4 Yıl evvel diğer oğlu Onur’u yitiren Hayati ve Gülseren BEKTAŞ bu kez tek evlatları olan 22 yaşındaki Uğur’u kalp krizi geçirmesi nedeniyle kaybettiler. Vaktin vadesi geldiği zaman yaşam için ne bir saniyesi kısalır ve ne de uzar. Ecel geldiği anda bir ömür biter ve ardında büyük acılar bırakır. Bektaş ailesi 4 yıl evvel de diğer oğulları Onur’u yitirmişlerdi. Kadir Has Üniversitesi’nde son sınıf öğrencisi olan Onur, evine gitmek için bindiği metrobüste oturduğu koltukta kalp krizi geçirdi. Bir anda olduğu yere yığılan Onur’a tesadüfen çok yakınında olan bir doktor müdahale etti. Onur hemen çağırılan bir ambulans ile hastaneye götürüldü. Ne yazık ki Onur hastaneye yetiştirildiğinde hayata gözlerini yummuştu. Olay kısa zamanda aile bireylerine iletildiğinde BEKTAŞ ailesi üzerine acılar adeta bir kabus gibi çökmüştü. Beştelsiz Camii’nde kılınacak olan ikindi vakit ve cenaze namazına gelenlerin gözleri bu kez bir başka yaşlıydı. Annesi Gülseren BEKTAŞ gözyaşları arasında ağıt yakarken Kadir Has Üniversitesi’nden gelen arkadaşları, aile yakınları ve dostları Gülseren ve Hayati BEKTAŞ ile aynı acıları paylaşıyorlardı. DP MKK eski Üyesi Mimar Süleyman ULUOCAK, Zeytinburnu 1. Dönem Emniyet Müdürü Dursun ERYILDIZ, DYP İlçe eski Başkanlarından Harun ALTUNBAŞ, Mustafa KARAGÖZ ve İlçe Başkanı Temel Yavuz KOTALOĞLU, DP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Karadenizliler Derneği Üyeleri, Ünyeliler Derneğe Kurucu ve ilk Başkanı Ahmet AĞAÇ, Kadir Has Üniversitesi ilgilileri, Zeytinburnu Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Aydın ÇIĞRIKÇI, DYP eski duayenleri, Mimar Saffet DARCAN, Dutluk Camii Dernek Başkan Vekili Ayhan ÖZDEMİR, Zeytinburnuspor Derneği eski Başkanı Muhsin KOÇ, Galatasaraylı Futbolcular Derneği Sicil Kurulu Başkanı Ercan ERGÜL, Prof Dr. Tuncer ARABUL, Arzu ARABUL ve Diyar ARABUL, Beştelsiz Spor Kulübü eski Başkanı Kenan TUNCA, Taşköprülüler Derneği eski Başkanı Murat AKÇA, Zeytinburnu Yardımlaşma Derneği Temsilcisi Ahmet BAYRAKTAR, Karadenizliler Derneği eski Başkanı Dursun Ömer YAZICIOĞLU, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa YİĞİTOĞLU, Telsiz Mahallesi Kültür Derneği mensupları, Saadet Partisi İlçe eski Başkanı Semih DENİZ ve isimlerini burada sayamadığımız bir çok isim, aile yakınları ile dostları, akrabaları cenaze namazında hazır bulundular. Uğur BEKTAŞ’ın naaşı Yeni Kozlu Mezarlığına defnedildi. Merhum Uğur kardeşimize Allah’tan rahmet, ardında büyük keder içerisinde bıraktığı aile bireylerine, dostlarına ve tüm arkadaşlarına başsağlığı temenni ederiz. Mekanı Cennet, Ruhu Şaad’olsun. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET ALPAY
İlçemiz işadamlarından ve Doğru Yol Partisi duayenlerinden olan Hayati BEKTAŞ; üniversite öğrencisi olan 22 yaşındaki oğlu Uğur’u gözyaşları ile hayatının bağrında ebediyete yolcu etti

4 Yıl evvel diğer oğlu Onur’u yitiren Hayati ve Gülseren BEKTAŞ bu kez tek evlatları olan 22 yaşındaki Uğur’u kalp krizi geçirmesi nedeniyle kaybettiler. Vaktin vadesi geldiği zaman yaşam için ne bir saniyesi kısalır ve ne de uzar. Ecel geldiği anda bir ömür biter ve ardında büyük acılar bırakır. Bektaş ailesi 4 yıl evvel de diğer oğulları Onur’u yitirmişlerdi.

Kadir Has Üniversitesi’nde son sınıf öğrencisi olan Onur, evine gitmek için bindiği metrobüste oturduğu koltukta kalp krizi geçirdi. Bir anda olduğu yere yığılan Onur’a tesadüfen çok yakınında olan bir doktor müdahale etti. Onur hemen çağırılan bir ambulans ile hastaneye götürüldü. Ne yazık ki Onur hastaneye yetiştirildiğinde hayata gözlerini yummuştu.

Olay kısa zamanda aile bireylerine iletildiğinde BEKTAŞ ailesi üzerine acılar adeta bir kabus gibi çökmüştü. Beştelsiz Camii’nde kılınacak olan ikindi vakit ve cenaze namazına gelenlerin gözleri bu kez bir başka yaşlıydı. Annesi Gülseren BEKTAŞ gözyaşları arasında ağıt yakarken Kadir Has Üniversitesi’nden gelen arkadaşları, aile yakınları ve dostları Gülseren ve Hayati BEKTAŞ ile aynı acıları paylaşıyorlardı.

DP MKK eski Üyesi Mimar Süleyman ULUOCAK, Zeytinburnu 1. Dönem Emniyet Müdürü Dursun ERYILDIZ, DYP İlçe eski Başkanlarından Harun ALTUNBAŞ, Mustafa KARAGÖZ ve İlçe Başkanı Temel Yavuz KOTALOĞLU, DP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Karadenizliler Derneği Üyeleri, Ünyeliler Derneğe Kurucu ve ilk Başkanı Ahmet AĞAÇ, Kadir Has Üniversitesi ilgilileri, Zeytinburnu Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Aydın ÇIĞRIKÇI, DYP eski duayenleri, Mimar Saffet DARCAN, Dutluk Camii Dernek Başkan Vekili Ayhan ÖZDEMİR, Zeytinburnuspor Derneği eski Başkanı Muhsin KOÇ, Galatasaraylı Futbolcular Derneği Sicil Kurulu Başkanı Ercan ERGÜL, Prof Dr. Tuncer ARABUL, Arzu ARABUL ve Diyar ARABUL, Beştelsiz Spor Kulübü eski Başkanı Kenan TUNCA, Taşköprülüler Derneği eski Başkanı Murat AKÇA, Zeytinburnu Yardımlaşma Derneği Temsilcisi Ahmet BAYRAKTAR, Karadenizliler Derneği eski Başkanı Dursun Ömer YAZICIOĞLU, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa YİĞİTOĞLU, Telsiz Mahallesi Kültür Derneği mensupları, Saadet Partisi İlçe eski Başkanı Semih DENİZ ve isimlerini burada sayamadığımız bir çok isim, aile yakınları ile dostları, akrabaları cenaze namazında hazır bulundular.

Uğur BEKTAŞ’ın naaşı Yeni Kozlu Mezarlığına defnedildi. Merhum Uğur kardeşimize Allah’tan rahmet, ardında büyük keder içerisinde bıraktığı aile bireylerine, dostlarına ve tüm arkadaşlarına başsağlığı temenni ederiz. Mekanı Cennet, Ruhu Şaad’olsun.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.