SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Tuncer ve Çetin Ailelerinin Mutlu Günü

KÜLTÜR 25.09.2017 - 11:52, Güncelleme: 25.09.2017 - 11:52
 

Tuncer ve Çetin Ailelerinin Mutlu Günü

Kastamonu’lu olan her iki ailenin yüzlerce dostu Kazlıçeşme nikah sarayını tıklım tıklım doldurdu.

Ak Parti Kurucusu Zeytinburnu İlçe başkan yardımcısı iş adamı Hacı Enver ve eşi Cemile Tuncer iç mimar olan kızları Merve’yi telli duvaklı bir şekilde gelin etmenin , Hicret elektriğin sahibi Rıfat ve Sultan Çetin’de oğulları Ahmet’i görkemli bir tören ile evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Kazlıçeşme Kültür Merkezi iki aileye dar geldi Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç’ın kıydığı nikahın şahitleri içinde Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, Kastamonu Pınarbaşı ilçe belediye başkanı Mehmet Yılmaz başta olmak üzere çok sayıda kişi nikahın resmi şahitliği yanında yüzlerce fahri nikah şahidinin huzurunda kıyılan nikahta genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Gelinin Babası Hacı Enver şunları söyledi Kızım Merve’ye ve damadımız Ahmet’e her iki cihanda da mutluluklar dilerim. Bugün Pazar günü olmasına rağmen uzaktan yakından gelerek bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ederim dedi. Damadın Babası Rıfat Çetin’de şunları söyledi “Oğlum Ahmet’in ve gelinim Merve’nin nikah merasimine katılan bütün akraba, dost ve arkadaşlara her iki aile adına da teşekkür ederim” dedi. Nikahı kıyan Belediye başkan yardımcısı M.Zafer Alsaç’ın gelin Merve Tuncer’e ve Damat Ahmet Çetin’e sizlerin mutlu anınıza şahitlik etmek üzere buraya gelip salon tıklım tıklım dolduran dostlarınızı neler söylemek istersiniz demesi ile her iki genç’te Allah hepsinden razı olsun. Nikahımıza gelip şahitlik ederek bizleri mutlu ettiler diyerek duygularını paylaştılar. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Kastamonu’lu olan her iki ailenin yüzlerce dostu Kazlıçeşme nikah sarayını tıklım tıklım doldurdu.

Ak Parti Kurucusu Zeytinburnu İlçe başkan yardımcısı iş adamı Hacı Enver ve eşi Cemile Tuncer iç mimar olan kızları Merve’yi telli duvaklı bir şekilde gelin etmenin , Hicret elektriğin sahibi Rıfat ve Sultan Çetin’de oğulları Ahmet’i görkemli bir tören ile evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Kazlıçeşme Kültür Merkezi iki aileye dar geldi Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç’ın kıydığı nikahın şahitleri içinde Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver, Kastamonu Pınarbaşı ilçe belediye başkanı Mehmet Yılmaz başta olmak üzere çok sayıda kişi nikahın resmi şahitliği yanında yüzlerce fahri nikah şahidinin huzurunda kıyılan nikahta genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Gelinin Babası Hacı Enver şunları söyledi Kızım Merve’ye ve damadımız Ahmet’e her iki cihanda da mutluluklar dilerim.

Bugün Pazar günü olmasına rağmen uzaktan yakından gelerek bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ederim dedi. Damadın Babası Rıfat Çetin’de şunları söyledi “Oğlum Ahmet’in ve gelinim Merve’nin nikah merasimine katılan bütün akraba, dost ve arkadaşlara her iki aile adına da teşekkür ederim” dedi. Nikahı kıyan Belediye başkan yardımcısı M.Zafer Alsaç’ın gelin Merve Tuncer’e ve Damat Ahmet Çetin’e sizlerin mutlu anınıza şahitlik etmek üzere buraya gelip salon tıklım tıklım dolduran dostlarınızı neler söylemek istersiniz demesi ile her iki genç’te Allah hepsinden razı olsun. Nikahımıza gelip şahitlik ederek bizleri mutlu ettiler diyerek duygularını paylaştılar.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.