SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Tüm Türkiye'de ücretsiz maske dağıtımına başlıyor

KÜLTÜR 05.04.2020 - 21:54, Güncelleme: 05.04.2020 - 21:54
 

Tüm Türkiye'de ücretsiz maske dağıtımına başlıyor

EpttAVM ücretsiz maske dağıtacağını belirtmesinin ardından bir süre sonra maske dağıtımlarının e-devlet üzerinden yapılacağını duyurdu. E-devlete giriş yaptığımızda henüz maske ile ilgili bir hizmet bulunmuyor ileride açılacaktır aktir edilecektir diye düşünüyoruz. İşte o duyuru.

Değerli Vatandaşlarımız,Yoğun ilginize teşekkür ediyoruz.Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. ÜCRETSİZ MASKE BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN: https://basvuru.turkiye.gov.tr/    Erdoğan: Para ile maske satışı yasaktır Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün ikinci kez video konferans yöntemiyle toplandı.Tarabya Köşkü’nde yapılan toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs ile mücadelede son durumu anlattı.Sosyal mesafeye dikkat etmeliyiz. Hastalığı yayması tehlikeli olan apartman, köy, ilçe hatta ili karantina altına alıyoruz. Şimdiye kadar 65 yaş üstü veya kronik hasta olan 1 milyon 321 bin vatandaşlarımızın temel ihtiyaç taleplerini yerine getirdik.Çalışan ve görevli olanlar dışındaki tüm vatandaşlarımızın evde kalmasını sağlayarak yayılma hızının azami rakama indirmeliyiz. Evlerimizden dışarıya çıkmak zorunda kalan vatandaşlarımızın 3 adım veya 2 metre mesafeden daha yakın bulunmamalarını önemsiyoruz.
EpttAVM ücretsiz maske dağıtacağını belirtmesinin ardından bir süre sonra maske dağıtımlarının e-devlet üzerinden yapılacağını duyurdu. E-devlete giriş yaptığımızda henüz maske ile ilgili bir hizmet bulunmuyor ileride açılacaktır aktir edilecektir diye düşünüyoruz. İşte o duyuru.

Değerli Vatandaşlarımız,Yoğun ilginize teşekkür ediyoruz.Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

ÜCRETSİZ MASKE BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN: https://basvuru.turkiye.gov.tr/   

Erdoğan: Para ile maske satışı yasaktır

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında bugün ikinci kez video konferans yöntemiyle toplandı.Tarabya Köşkü’nde yapılan toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüs ile mücadelede son durumu anlattı.Sosyal mesafeye dikkat etmeliyiz. Hastalığı yayması tehlikeli olan apartman, köy, ilçe hatta ili karantina altına alıyoruz. Şimdiye kadar 65 yaş üstü veya kronik hasta olan 1 milyon 321 bin vatandaşlarımızın temel ihtiyaç taleplerini yerine getirdik.Çalışan ve görevli olanlar dışındaki tüm vatandaşlarımızın evde kalmasını sağlayarak yayılma hızının azami rakama indirmeliyiz. Evlerimizden dışarıya çıkmak zorunda kalan vatandaşlarımızın 3 adım veya 2 metre mesafeden daha yakın bulunmamalarını önemsiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.