SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Tüm Rumeli Türkleri Derneğinin Yerel Seçim Zaferi

GÜNDEM 12.04.2019 - 16:25, Güncelleme: 12.04.2019 - 16:25
 

Tüm Rumeli Türkleri Derneğinin Yerel Seçim Zaferi

31 Mart Mahalli İdareler seçimi geride kaldı. Seçimde Siyasi Partiler gibi adeta STK’lar daha çok temsil hakkına sahip olmak için birbirileriyle yarıştılar. Zeytinburnu’nda birçok STK temsil konusun siyasi partilerden istediğini alamazken Tüm Rumeliler Derneği bir ilke imza attı. 

Tam 8 Temsilcisini Zeytinburnu Meclisine sokarken Derneğin bulunduğu Çırpıcı Mahallesinin Muhtarlığını da kendi hemşerilerinin kazanması için büyük çaba harcadılar. Rumelileri bu başarısında Tüm Rumeli Türkleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Vatansever, AK Parti Zeytinburnu ilçe Yönetim Kurulu üyesi Celal Şentürk, Ahde Vefa Derneği Başkanı Metin Şengöz, Köprülüler Derneği Başkanı Vedat Vardar, Yıldız Spor Kulüp Başkanı Halim Şengül, Batı Trakya Kulüp Başkanı Hakan Güler, Zeytinburnu Batı Trakya Türkleri Derneği Başkanı Fatih Hacıbedel ve tüm bu STK’ların Yönetim Kurulu üyeleri, Yıldızspor eski Başkanları Sami Cantürk, Selahattin Yeniyol, Zekir Keskin, Şevket Serbest, Nazmi Cantürk, Ramazan Elbusu, Cami Dernek Başkanı Çetin Çalışkan, Rumeli Türkleri eski dernek başkanları, Enver nehir, Ramazan Dekar, Besim Sadıker, Recep Akan, İhramcızade İllim Yayma Cemiyeti Kerem Önder, Zeytinburnu 1.Dönem Belediye Başkanı Muzaffer Çavuşoğlu, Muhtarlık için canla başla çalışan sinema sokak sakinleri ve Tüm Rumelileri büyük katkısı oldu.  Tüm Rumeli Türkleri Derneği ve Batı Trakya Türklerinin büyük katkısı ile Zeytinburnu Meclisine Beş Arnavut Meclis üyesi Cüneyt Tezcan, Rıdvan Durmaz, Şemsettin Loklar, Mustafa Gürele, Selamettin Yeniyol, İki Batı Trakyalı Meclis Üyesi Asım Güven ve Hakan Güler, Bir Yunanistan Göçmeni Eyüp Cankurtaran girdi.  AK Parti Zeytinburnu Yönetim Kurulu Üyesi Celal Şentürk Rumeli Camiasının bu başarısında en büyük payın Dernek Başkanı Mehmet Ali Vatansever’e ait olduğunu bunun yanında Rumeli ve Batı Trakya camiasının Zeytinburnu Meclisinde Temsil Yetkisinin önünü açan Siyasi Partililere, ilçe Başkanlarına ve Belediye Başkan Adaylarına Teşekkür etti. Şentürk sözlerini şöyle sürdürdü. Bana 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde AK Davam ve Hemşehrilerim için gece gündüz çalışma fırsatı veren başta AK Parti ilçe Başkanım Selami Delibalta’ya, Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’a ve Dernek Başkanımız Mehmet Ali Vatansever’e teşekkür ediyorum. Bu arada Çırpıcı Mahallesi Muhtarlığını kazanan Mustafa Çalışkan Ağabeyime, bu başarının elde edilmesine büyük katkı veren camiamıza sonsuz teşekkür ediyorum dedi.   ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
31 Mart Mahalli İdareler seçimi geride kaldı. Seçimde Siyasi Partiler gibi adeta STK’lar daha çok temsil hakkına sahip olmak için birbirileriyle yarıştılar. Zeytinburnu’nda birçok STK temsil konusun siyasi partilerden istediğini alamazken Tüm Rumeliler Derneği bir ilke imza attı. 

Tam 8 Temsilcisini Zeytinburnu Meclisine sokarken Derneğin bulunduğu Çırpıcı Mahallesinin Muhtarlığını da kendi hemşerilerinin kazanması için büyük çaba harcadılar. Rumelileri bu başarısında Tüm Rumeli Türkleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Vatansever, AK Parti Zeytinburnu ilçe Yönetim Kurulu üyesi Celal Şentürk, Ahde Vefa Derneği Başkanı Metin Şengöz, Köprülüler Derneği Başkanı Vedat Vardar, Yıldız Spor Kulüp Başkanı Halim Şengül, Batı Trakya Kulüp Başkanı Hakan Güler, Zeytinburnu Batı Trakya Türkleri Derneği Başkanı Fatih Hacıbedel ve tüm bu STK’ların Yönetim Kurulu üyeleri, Yıldızspor eski Başkanları Sami Cantürk, Selahattin Yeniyol, Zekir Keskin, Şevket Serbest, Nazmi Cantürk, Ramazan Elbusu, Cami Dernek Başkanı Çetin Çalışkan, Rumeli Türkleri eski dernek başkanları, Enver nehir, Ramazan Dekar, Besim Sadıker, Recep Akan, İhramcızade İllim Yayma Cemiyeti Kerem Önder, Zeytinburnu 1.Dönem Belediye Başkanı Muzaffer Çavuşoğlu, Muhtarlık için canla başla çalışan sinema sokak sakinleri ve Tüm Rumelileri büyük katkısı oldu. 
Tüm Rumeli Türkleri Derneği ve Batı Trakya Türklerinin büyük katkısı ile Zeytinburnu Meclisine Beş Arnavut Meclis üyesi Cüneyt Tezcan, Rıdvan Durmaz, Şemsettin Loklar, Mustafa Gürele, Selamettin Yeniyol, İki Batı Trakyalı Meclis Üyesi Asım Güven ve Hakan Güler, Bir Yunanistan Göçmeni Eyüp Cankurtaran girdi. 

AK Parti Zeytinburnu Yönetim Kurulu Üyesi Celal Şentürk Rumeli Camiasının bu başarısında en büyük payın Dernek Başkanı Mehmet Ali Vatansever’e ait olduğunu bunun yanında Rumeli ve Batı Trakya camiasının Zeytinburnu Meclisinde Temsil Yetkisinin önünü açan Siyasi Partililere, ilçe Başkanlarına ve Belediye Başkan Adaylarına Teşekkür etti. Şentürk sözlerini şöyle sürdürdü. Bana 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde AK Davam ve Hemşehrilerim için gece gündüz çalışma fırsatı veren başta AK Parti ilçe Başkanım Selami Delibalta’ya, Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’a ve Dernek Başkanımız Mehmet Ali Vatansever’e teşekkür ediyorum. Bu arada Çırpıcı Mahallesi Muhtarlığını kazanan Mustafa Çalışkan Ağabeyime, bu başarının elde edilmesine büyük katkı veren camiamıza sonsuz teşekkür ediyorum dedi.  

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.