SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Tuğba & Mehmet’in görkemli Nişan Merasimi

KÜLTÜR 06.08.2018 - 15:05, Güncelleme: 06.08.2018 - 15:05
 

Tuğba & Mehmet’in görkemli Nişan Merasimi

Zeytinburnu Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün’ün Baldızı Tuğba Atak ile Turizmci Mehmet Peker uzun yıllar süren arkadaşlıklarını boğazının serin sularında görkemli bir nişan merasimiyle taçlandırdı.

Bazen Uzun yıllar uğraş verirsiniz bazen de nasıl olduğunu anlamadan bir anda yıllardır beklediğiniz o Evet Sözünü alırsınız. Bu Evet sözü iyi günde kötü günde ömür boyu sürecek olan bir hayat yolculuğunun ilk işaret fişeği olur. Tuğba ile Mehmet’in hikâyesi de tam da böyle. Uzun yıllar süren fakat bir türlü çıkmayan o Evet sözünün ardından artık tamam denilen noktada bir ömür boyu mutluluk için Tuğba’nın Evet demesiyle başlayan güzel bir yolculuk.  Önce İstanbul Boğazının serin sularında Benimle bir ömür boyu mutluluğa var mısın sorusuna verilen Evet cevabıyla Sözümüz söz diyerek başladı bu çok özel hayat yolculuğu.   Ardından ailelerin tanışması ve isteme merasimi gerçekleşti. İsteme merasiminin gerçekleştiği gün ise Mehmet Bey için çok farklı bir anlam ifade ediyordu. Dünya’ya gözlerini açtığı o anlamlı gün Dünyasına Prensesim dediği Tuğbasını kattığı gün oldu.  Tüm bu güzellikleri artık Nişan yüzükleriyle taçlandırmanın zamanı geldi çattı. 5 Ağustos Pazar Günü Kasımpaşa yat limanından kalkan Gelin gibi süslenen tekne ile görkemli nişan merasimi başladı. Nişan merasimi iki aile arasında yapıldı.  Bir süre boğazın serin sularında yol alan tekne Tuğba’nın Evet Sözünü verdiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsün altına gelince demir attı. Artık Evet Denilen noktada bu kez Nişan yüzükleri takılacaktı. Tuğba & Mehmet’in yüzükleri takıldı fakat kurdelenin kesilmesine sıra gelince bu kez Teyzesinin Uğur böceği Yavuz Selim’in makası vermeye niyeti yoktu. Hiç makas kolay keser mi? Hiç Evin Prensesinin sözü kolay verilir mi? Yavuz Selim ikna edilince dualar ve Maytaplar eşliğinde nişan yüzükleri takıldı. Nişan merasiminde hem Tuğba’nın hem de Mehmet Beyin ahirete göçen babaları için birer dua edildi. Ardından damat bey gelin hanıma takılarını takdim etti pasta kesimi ve ilk dans ile nişan akdi devam etti. Tekne boğazın serin sularında turlarken misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı. Teknedeki eğlence gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Gecenin sonunda çiftlerin imam nikahı kıyıldı .  Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak çıktıkları bu güzel hayat yolcuğunda Tuğba & Mehmet’e bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Ergün’ün Baldızı Tuğba Atak ile Turizmci Mehmet Peker uzun yıllar süren arkadaşlıklarını boğazının serin sularında görkemli bir nişan merasimiyle taçlandırdı.

Bazen Uzun yıllar uğraş verirsiniz bazen de nasıl olduğunu anlamadan bir anda yıllardır beklediğiniz o Evet Sözünü alırsınız. Bu Evet sözü iyi günde kötü günde ömür boyu sürecek olan bir hayat yolculuğunun ilk işaret fişeği olur. Tuğba ile Mehmet’in hikâyesi de tam da böyle. Uzun yıllar süren fakat bir türlü çıkmayan o Evet sözünün ardından artık tamam denilen noktada bir ömür boyu mutluluk için Tuğba’nın Evet demesiyle başlayan güzel bir yolculuk.  Önce İstanbul Boğazının serin sularında Benimle bir ömür boyu mutluluğa var mısın sorusuna verilen Evet cevabıyla Sözümüz söz diyerek başladı bu çok özel hayat yolculuğu.  

Ardından ailelerin tanışması ve isteme merasimi gerçekleşti. İsteme merasiminin gerçekleştiği gün ise Mehmet Bey için çok farklı bir anlam ifade ediyordu. Dünya’ya gözlerini açtığı o anlamlı gün Dünyasına Prensesim dediği Tuğbasını kattığı gün oldu.  Tüm bu güzellikleri artık Nişan yüzükleriyle taçlandırmanın zamanı geldi çattı. 5 Ağustos Pazar Günü Kasımpaşa yat limanından kalkan Gelin gibi süslenen tekne ile görkemli nişan merasimi başladı. Nişan merasimi iki aile arasında yapıldı. 

Bir süre boğazın serin sularında yol alan tekne Tuğba’nın Evet Sözünü verdiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsün altına gelince demir attı. Artık Evet Denilen noktada bu kez Nişan yüzükleri takılacaktı. Tuğba & Mehmet’in yüzükleri takıldı fakat kurdelenin kesilmesine sıra gelince bu kez Teyzesinin Uğur böceği Yavuz Selim’in makası vermeye niyeti yoktu. Hiç makas kolay keser mi? Hiç Evin Prensesinin sözü kolay verilir mi? Yavuz Selim ikna edilince dualar ve Maytaplar eşliğinde nişan yüzükleri takıldı.

Nişan merasiminde hem Tuğba’nın hem de Mehmet Beyin ahirete göçen babaları için birer dua edildi. Ardından damat bey gelin hanıma takılarını takdim etti pasta kesimi ve ilk dans ile nişan akdi devam etti. Tekne boğazın serin sularında turlarken misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı. Teknedeki eğlence gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Gecenin sonunda çiftlerin imam nikahı kıyıldı .  Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak çıktıkları bu güzel hayat yolcuğunda Tuğba & Mehmet’e bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.