SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

TRİSAT Müdürü Hasan Gündüz eşini ebediyete yolcu etti

KÜLTÜR 12.01.2015 - 16:20, Güncelleme: 12.01.2015 - 16:20
 

TRİSAT Müdürü Hasan Gündüz eşini ebediyete yolcu etti

Triko Örme Sanayicileri Derneği Teknik Meslek Okulu ( TRİSAD ) Müdürü Hasan Gündüz sevgili eşi Nihal GÜNDÜZ’ü ebediyete uğurladı.

İlçemizde yıllarca öğretmenlik ve müdür yardımcılığı yapan,.daha sonra TRİSAD Müdürü olan Hasan GÜNDÜZ ailesine adeta ateş düştü. Yine ilçemiz birçok okulunda öğretmenlik yapan ve emekli olan sevgili eşi Nihal GÜNDÜZ’ü Hak’ka yolcu etti. Nihal Gündüz 54 yaşındaydı. Geçirdiği ani bir kalp krizi ardından anında hastaneye kaldırılmış olmasına rağmen vakti vade ona da uğramıştı ve hayata gözlerini yumdu. İşte o andan itibaren sevgili eşi ve TRİSAD Müdürü olan Hasan GÜNDÜZ’ün yüreğine büyük bir ateş düştü… Bu vefat olayı kısa bir zamanda eğitim camiasında büyük bir üzüntü yaşanmasına neden oldu. 12. Ocak 2015 pazartesi günü Merkezefendi İbni Kemal Camii’nde kılınacak olan Vakit ve Cenaze Namazı’na İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup HAYIRLIOĞLU, Şube Müdürleri Mustafa HEĞCİ, Kazım YOLDAŞ, Eğitim Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Zeytinburnu Temsilci Başkanı Ahmet COŞKUN, okullarımızın müdürleri ve yardımcıları ile temsilcileri, İlçemizde öğretmenlik ve müdürlük yapıp da başka ilçelerde olan bir çok okul müdürü ve öğretmenleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Temsilcileri, Merkezefendi İETT Blokları’ndaki 40 yıllık komşularına varana kadar herkes Hasan GÜNDÜZ’ün acısı paylaşmaya ve öğretmen arkadaşlarının ebediyete son yolculuğunda yanında olmak için bir araya gelmişlerdi. Hasan ve Nihal GÜNDÜZ’ün öğrenci olan tek çocukları Güven GÜNDÜZ  henüz bu acının kavramında bile değildi. Her şeye rağmen bir öğrenci arkadaşıyla annesinin naşı başından ayrılmadı. Merhume Nihal GÜNDÜZ’ün naşı Silivrikapı Mezarlığı’nda acı ve gözyaşları içerisinde defnedildi. Merhume Nihal GÜNDÜZ’e Allah ( c.c )’den rahmet, ardında bıraktığı kederli aile bireylerine, yakınlarına, eğitim camiasına başsağlığı temenni ederiz. Mekanı Cennet , ruhu Şaad’olsun. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY
Triko Örme Sanayicileri Derneği Teknik Meslek Okulu ( TRİSAD ) Müdürü Hasan Gündüz sevgili eşi Nihal GÜNDÜZ’ü ebediyete uğurladı.

İlçemizde yıllarca öğretmenlik ve müdür yardımcılığı yapan,.daha sonra TRİSAD Müdürü olan Hasan GÜNDÜZ ailesine adeta ateş düştü. Yine ilçemiz birçok okulunda öğretmenlik yapan ve emekli olan sevgili eşi Nihal GÜNDÜZ’ü Hak’ka yolcu etti. Nihal Gündüz 54 yaşındaydı. Geçirdiği ani bir kalp krizi ardından anında hastaneye kaldırılmış olmasına rağmen vakti vade ona da uğramıştı ve hayata gözlerini yumdu.

İşte o andan itibaren sevgili eşi ve TRİSAD Müdürü olan Hasan GÜNDÜZ’ün yüreğine büyük bir ateş düştü… Bu vefat olayı kısa bir zamanda eğitim camiasında büyük bir üzüntü yaşanmasına neden oldu.

12. Ocak 2015 pazartesi günü Merkezefendi İbni Kemal Camii’nde kılınacak olan Vakit ve Cenaze Namazı’na İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup HAYIRLIOĞLU, Şube Müdürleri Mustafa HEĞCİ, Kazım YOLDAŞ, Eğitim Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Zeytinburnu Temsilci Başkanı Ahmet COŞKUN, okullarımızın müdürleri ve yardımcıları ile temsilcileri, İlçemizde öğretmenlik ve müdürlük yapıp da başka ilçelerde olan bir çok okul müdürü ve öğretmenleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Temsilcileri, Merkezefendi İETT Blokları’ndaki 40 yıllık komşularına varana kadar herkes Hasan GÜNDÜZ’ün acısı paylaşmaya ve öğretmen arkadaşlarının ebediyete son yolculuğunda yanında olmak için bir araya gelmişlerdi. Hasan ve Nihal GÜNDÜZ’ün öğrenci olan tek çocukları Güven GÜNDÜZ  henüz bu acının kavramında bile değildi. Her şeye rağmen bir öğrenci arkadaşıyla annesinin naşı başından ayrılmadı.

Merhume Nihal GÜNDÜZ’ün naşı Silivrikapı Mezarlığı’nda acı ve gözyaşları içerisinde defnedildi. Merhume Nihal GÜNDÜZ’e Allah ( c.c )’den rahmet, ardında bıraktığı kederli aile bireylerine, yakınlarına, eğitim camiasına başsağlığı temenni ederiz. Mekanı Cennet , ruhu Şaad’olsun.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.