SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Tramvay İki CNN Türk Çalışanını biçti

KÜLTÜR 26.05.2015 - 23:13, Güncelleme: 26.05.2015 - 23:13
 

Tramvay İki CNN Türk Çalışanını biçti

Zeytinburnu-Bağcılar tramvayı İstanbul Bahçelievler'de tramvay yolundan geçmeye çalışan otomobil ile tramvay kafa kafaya çarpıştı.

İstanbul Bahçelievler'de tramvay yolundan geçmeye çalışan otomobil ile tramvay kafa kafaya çarpıştı. İkiye bölünen araçta bulunan CNN Türk çalışanı 2 kişi yaralandı. Kaza, Bahçelievler Mehmet Akif Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kırmızı ışıkta tramvay yolu üzerinden karşıya geçmek isteyen 34 FU 7786 plakalı otomobil, o sırada Güngören istikametinde ilerleyen Kabataş-Bağcılar hattında çalışan tramvayla çarpıştı. Otomobili altına alan tramvay güçlükle durabildi. Kaza sonucu ikiye bölünen otomobildeki CNN Türk çalışanları Safiye Işıklı ile Hüseyin Cem Öznurlular araç içinde sıkıştı. Vatandaşlar olayı itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan Işıklı ile Öznurlular'ı kurtardı. Yaralılar, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından tramvay seferleri dururken, yolda da uzun araç kuyruğu oluştu. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.Kaza nedeniyle Zeytinburnu-Bağcılar arasında tramvay seferleri yapılamadı. Zeytinburnu durağında inen yolcular tramvay yolundan yürüyerek Güngören'e gitmek zorunda kaldı. Kaza nedeniyle saat 18.30'dan bu yana Bağcılar istikametinde tramvay seferleri yapılamıyor. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu-Bağcılar tramvayı İstanbul Bahçelievler'de tramvay yolundan geçmeye çalışan otomobil ile tramvay kafa kafaya çarpıştı.

İstanbul Bahçelievler'de tramvay yolundan geçmeye çalışan otomobil ile tramvay kafa kafaya çarpıştı. İkiye bölünen araçta bulunan CNN Türk çalışanı 2 kişi yaralandı. Kaza, Bahçelievler Mehmet Akif Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kırmızı ışıkta tramvay yolu üzerinden karşıya geçmek isteyen 34 FU 7786 plakalı otomobil, o sırada Güngören istikametinde ilerleyen Kabataş-Bağcılar hattında çalışan tramvayla çarpıştı. Otomobili altına alan tramvay güçlükle durabildi. Kaza sonucu ikiye bölünen otomobildeki CNN Türk çalışanları Safiye Işıklı ile Hüseyin Cem Öznurlular araç içinde sıkıştı. Vatandaşlar olayı itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan Işıklı ile Öznurlular'ı kurtardı. Yaralılar, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın ardından tramvay seferleri dururken, yolda da uzun araç kuyruğu oluştu. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.Kaza nedeniyle Zeytinburnu-Bağcılar arasında tramvay seferleri yapılamadı. Zeytinburnu durağında inen yolcular tramvay yolundan yürüyerek Güngören'e gitmek zorunda kaldı. Kaza nedeniyle saat 18.30'dan bu yana Bağcılar istikametinde tramvay seferleri yapılamıyor.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.