SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Torbacılara Şafak Baskını

KÜLTÜR 28.01.2020 - 10:33, Güncelleme: 28.01.2020 - 10:33
 

Torbacılara Şafak Baskını

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik yaptığı operasyonda 74 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine yönelik sabah saatlerinde 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Zeytinburnu, merkezli Fatih, Silivri, Küçükçekmece ve Esenyurt'ta eş zamanlı operasyon yaptı. 48 adrese yapılan operasyonda 74 şüpheli gözaltına alındı. Fatih Vatan Caddesi'nde bulunan emniyet yerleşkesinde bir araya gelen narkotik ekipleri, operasyon için düğmeye bastı. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ile polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda daha önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Polis adreslerde çok sayıda şüpheliyi gözaltına alırken baskın yapılan yerlerde uzun süre arama yaptı. Operasyon kapsamında baskın yapılan Zeytinburnu'ndaki adreslerde bazı şüpheliler gözaltına alınırken adreslerde uyuşturucu madde ve tabanca ele geçirildi. Toplamda 48 adrese yapılan ve 74 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi.74 şüpheliler Vatan Caddesi'ndeki emniyet yerleşkesine götürüldü. HABER MERKEZİ    
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin zehir tacirlerine yönelik yaptığı operasyonda 74 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri zehir tacirlerine yönelik sabah saatlerinde 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Zeytinburnu, merkezli Fatih, Silivri, Küçükçekmece ve Esenyurt'ta eş zamanlı operasyon yaptı. 48 adrese yapılan operasyonda 74 şüpheli gözaltına alındı. Fatih Vatan Caddesi'nde bulunan emniyet yerleşkesinde bir araya gelen narkotik ekipleri, operasyon için düğmeye bastı.

Özel Harekat Şube Müdürlüğü ile polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda daha önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Polis adreslerde çok sayıda şüpheliyi gözaltına alırken baskın yapılan yerlerde uzun süre arama yaptı.

Operasyon kapsamında baskın yapılan Zeytinburnu'ndaki adreslerde bazı şüpheliler gözaltına alınırken adreslerde uyuşturucu madde ve tabanca ele geçirildi. Toplamda 48 adrese yapılan ve 74 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi.74 şüpheliler Vatan Caddesi'ndeki emniyet yerleşkesine götürüldü.

HABER MERKEZİ
 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.