SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Tolga ve Farah bir ömür mutluluğa Evet dediler

GÜNDEM 12.06.2022 - 21:04, Güncelleme: 12.06.2022 - 22:57
 

Tolga ve Farah bir ömür mutluluğa Evet dediler

Önceki dönem Ordu Gürgentepe belediye başkanı Yener Yalçınkaya’nın kıymetli oğlu, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yalçınkaya’nın yeğeni AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Seçim işlerinden sorumlu İlçe yöneticisi Av. Tolga Yalçınkaya Malezyalı Farah Razali ile dünya evine girdi

İBB 1453 Çırpıcı Sosyal Tesislerinde ikramlı olarak yapılan düğün merasimi her kesimden yüzlerce kişi katıldı. Ordulular akın ettiği düğün töreninde Damadın Annesi ve Babası Yener, Günay Yalçınkaya ile  Gelin hanımın Anne ve Babası Norliza ile Mohd Razalı misafileri kapıda karşıladılar.  Misafirlerin yerlerini almasının ardından öğle yemeğine geçildi ve ikramlar yapıldı. Yemeğin ardından alkışlar arasında gelin ve damat nikah masasındaki yerlerin aldılar. Ciflerin nikahını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıyarken genç çiftlerin nikah şahitliklerini AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, İBB ve Zeytinburnu Meclis üyesi Muhammed Kaynar, İstanbul 2 Nolu Baro Başkanı Yasin Şanlı, 22 ve 23. Dönem Sivas Milletvekili Selami Uzun ve Gazeteci Yazar Yakup Köse yaptı.  Belediye Başkanı Ömer Arısoy genç çiftlere beklenen soruyu sordu. Gelin hanımdan Evet sesi az çıkınca Başkan Arısoy Damat Beyden yüksek bir evet istedi. Tolga güçlü bir Evet dedikten sonra Başkan genç çiftleri karı koca ilan etti. Çiftlerin evlilik cüzdanını İstanbul 2 Nolu Baro Başkanı Yasin Şanlı aynı anda gelin ve damada takdim etti.  Hem Belediye Başkanı Ömer Arısoy hem de AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta böylesine mütevazi ve çalışkan evlatlar yetiştirdiği için Yalçınkaya Ailesine teşekkür ettiler. Nikah akdinin sonunda aile fotoğrafı çekildi ve genç çiftler ilk dans için piste indiler. Misafirlerde genç çiftleri ilk danslarında yalnız bırakmadılar. Dansın ardından Damat Tolga ve Gelin Hanım Farah evlilik pastalarını kesitler. Pasta kesiminin ardından takı merasimine geçildi. Takı merasimi uzun bir süre devam etti.  Takının ardından Ordu yöresinin Halk oyunları ile eğlence düğün sonuna kadar devam etti. Düğünün sonunda her iki aile adına söz alan Damat beyin babası Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya Rabbim bize Malezya’dan gelin nasip etti. Şükürler olsun. Kızımız eğitim için ülkemize geldi. Sadece ülkemize gelin gelmekle kalmadı aynı zamanda bize gelin geldi. Sevinçliyiz. Hep ülkemiz göç vermeyecek böylelikle ülkemizin nüfusunu bir artırdık dedi. Yalçınkaya böylesine özel bir günde kendilerini yalnız bırakmayan eş, dost, akraba ve hemşerilerine ayrı ayrı teşekkür etti.  Bizde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Tolga ve Farah Kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Allah bir yastıkta kocatsın..  
Önceki dönem Ordu Gürgentepe belediye başkanı Yener Yalçınkaya’nın kıymetli oğlu, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yalçınkaya’nın yeğeni AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı Seçim işlerinden sorumlu İlçe yöneticisi Av. Tolga Yalçınkaya Malezyalı Farah Razali ile dünya evine girdi

İBB 1453 Çırpıcı Sosyal Tesislerinde ikramlı olarak yapılan düğün merasimi her kesimden yüzlerce kişi katıldı. Ordulular akın ettiği düğün töreninde Damadın Annesi ve Babası Yener, Günay Yalçınkaya ile  Gelin hanımın Anne ve Babası Norliza ile Mohd Razalı misafileri kapıda karşıladılar. 

Misafirlerin yerlerini almasının ardından öğle yemeğine geçildi ve ikramlar yapıldı. Yemeğin ardından alkışlar arasında gelin ve damat nikah masasındaki yerlerin aldılar. Ciflerin nikahını Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kıyarken genç çiftlerin nikah şahitliklerini AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami Delibalta, İBB ve Zeytinburnu Meclis üyesi Muhammed Kaynar, İstanbul 2 Nolu Baro Başkanı Yasin Şanlı, 22 ve 23. Dönem Sivas Milletvekili Selami Uzun ve Gazeteci Yazar Yakup Köse yaptı. 

Belediye Başkanı Ömer Arısoy genç çiftlere beklenen soruyu sordu. Gelin hanımdan Evet sesi az çıkınca Başkan Arısoy Damat Beyden yüksek bir evet istedi. Tolga güçlü bir Evet dedikten sonra Başkan genç çiftleri karı koca ilan etti. Çiftlerin evlilik cüzdanını İstanbul 2 Nolu Baro Başkanı Yasin Şanlı aynı anda gelin ve damada takdim etti. 

Hem Belediye Başkanı Ömer Arısoy hem de AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta böylesine mütevazi ve çalışkan evlatlar yetiştirdiği için Yalçınkaya Ailesine teşekkür ettiler. Nikah akdinin sonunda aile fotoğrafı çekildi ve genç çiftler ilk dans için piste indiler. Misafirlerde genç çiftleri ilk danslarında yalnız bırakmadılar. Dansın ardından Damat Tolga ve Gelin Hanım Farah evlilik pastalarını kesitler. Pasta kesiminin ardından takı merasimine geçildi. Takı merasimi uzun bir süre devam etti. 

Takının ardından Ordu yöresinin Halk oyunları ile eğlence düğün sonuna kadar devam etti. Düğünün sonunda her iki aile adına söz alan Damat beyin babası Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya Rabbim bize Malezya’dan gelin nasip etti. Şükürler olsun. Kızımız eğitim için ülkemize geldi. Sadece ülkemize gelin gelmekle kalmadı aynı zamanda bize gelin geldi. Sevinçliyiz. Hep ülkemiz göç vermeyecek böylelikle ülkemizin nüfusunu bir artırdık dedi. Yalçınkaya böylesine özel bir günde kendilerini yalnız bırakmayan eş, dost, akraba ve hemşerilerine ayrı ayrı teşekkür etti. 

Bizde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Tolga ve Farah Kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Allah bir yastıkta kocatsın..

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.