SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Tirebolular Zeytinburnu'nda buluştu

GÜNDEM 06.12.2021 - 11:03, Güncelleme: 06.12.2021 - 11:03
 

Tirebolular Zeytinburnu'nda buluştu

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi, 10. Tirebolular Günü’ne ev sahipliği yaptı. Katılımın yoğun olduğu programda konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Bu kültür sanat günleri vesilesi ile Tirebolu Dernekler Federasyonu sadece hemşehri derneği olmadığını ortaya koydu. TİRDEF Zeytinburnu’nda; Tirebolu’nun kültürünü, sanatını, değerlerini açığa çıkarmaya çalışıyor. Bunu çok önemli buluyorum.” dedi.

Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri’nin 10’uncusu ZKSM’de gerçekleştirildi. Programa; TBMM Başkan Vekili Celal Adan, İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, TİRDEF Başkanı Necdet Demirel, Giresun Federasyon Başkanı Muhterem Memiş, Yıldız Teknik Ünv. İİBF Dek. Prof. Dr. Halit Keskin, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Tirebolulu vatandaş katıldı. ARISOY: “TRİDEF, SADECE HEMŞEHRİ DERNEĞİ OLMADIĞINI ORTAYA KOYUYOR” Programda konuşma yapan Başkan Ömer Arısoy, “10. Tirebolu Kültür Sanat Günleri’ne Zeytinburnu Belediyesi olarak ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bu etkinliği çok önemli buluyorum. Kültür sanat günleri vesilesi ile Tirebolu Dernekler Federasyonu sadece hemşehri derneği olmadığını ortaya koyuyor. Zeytinburnu’nda Tirebolu’nun kültürünü, sanatını, değerlerini açığa çıkarmaya çalışıyor.  Diğer derneklere de örnek olmasını açıkçası temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a konuşmalarının ardından plâketini TRİDEF yönetim kurulu üyeleri İsmail Yılmaz ve Alâaddin Altay takdim etti. Kadriye Aydın Fotoğraf Sergisi’nin de yer aldığı 10. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri; Hüseyin Avni Alparslan belgeseli, Hakan Köntek konseri, halk oyunları gösterimi ve Eser Durmuş konserinin ardından son buldu.
Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi, 10. Tirebolular Günü’ne ev sahipliği yaptı. Katılımın yoğun olduğu programda konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Bu kültür sanat günleri vesilesi ile Tirebolu Dernekler Federasyonu sadece hemşehri derneği olmadığını ortaya koydu. TİRDEF Zeytinburnu’nda; Tirebolu’nun kültürünü, sanatını, değerlerini açığa çıkarmaya çalışıyor. Bunu çok önemli buluyorum.” dedi.

Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri’nin 10’uncusu ZKSM’de gerçekleştirildi. Programa; TBMM Başkan Vekili Celal Adan, İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, TİRDEF Başkanı Necdet Demirel, Giresun Federasyon Başkanı Muhterem Memiş, Yıldız Teknik Ünv. İİBF Dek. Prof. Dr. Halit Keskin, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Tirebolulu vatandaş katıldı.

ARISOY: “TRİDEF, SADECE HEMŞEHRİ DERNEĞİ OLMADIĞINI ORTAYA KOYUYOR”

Programda konuşma yapan Başkan Ömer Arısoy, “10. Tirebolu Kültür Sanat Günleri’ne Zeytinburnu Belediyesi olarak ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bu etkinliği çok önemli buluyorum. Kültür sanat günleri vesilesi ile Tirebolu Dernekler Federasyonu sadece hemşehri derneği olmadığını ortaya koyuyor. Zeytinburnu’nda Tirebolu’nun kültürünü, sanatını, değerlerini açığa çıkarmaya çalışıyor.  Diğer derneklere de örnek olmasını açıkçası temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a konuşmalarının ardından plâketini TRİDEF yönetim kurulu üyeleri İsmail Yılmaz ve Alâaddin Altay takdim etti. Kadriye Aydın Fotoğraf Sergisi’nin de yer aldığı 10. Tirebolu Kültür ve Sanat Günleri; Hüseyin Avni Alparslan belgeseli, Hakan Köntek konseri, halk oyunları gösterimi ve Eser Durmuş konserinin ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.