SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Tepebağ Kültürspor yine mağlup oldu

28.08.2011 - 20:37, Güncelleme: 28.08.2011 - 20:37
 

Tepebağ Kültürspor yine mağlup oldu

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Zeytinburnu temsilcisi Tepebağ Kültürspor ile Güngören temsilcisi Güngörenspor Hasan Doğan Stadı'nda hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldiler.

İlk yarıyı Gökhan'ın golü ile önde kapayan Tepebağ Kültürspor ikinci yarıda Ünal(2) ve Mehmet'in gollerine engel olamayınca sahadan 1-3'lik skorla mağlup ayrıldı. Her iki takım teknik sorumluları da, tüm futbolcularına şans vererek hazırlık aşamasında eksiklerini görme fırsatı yakaladılar. Tepebağ Kültürspor'un genç teknik sorumlusu Erhan Tan yaptığı açıklamada, "Alt yapımızdan çıkan gençlerle birlikte takımımıza yeni katılacak tecrübeli oyuncular olacak. Süper Amatör Lig'e yükselebilmek için iyi bir kadro kurduk, oyuncularıma güveniyorum'' dedi. Erhan Tan ayrıca, takıma yeni katılacak oyuncuların da hafta sonundan itibaren çalışmalara başlayacağını açıkladı. Güngören cephesinde ise teknik sorumlu Nurettin Yetim'in raporu doğrultusunda geçen sezon Süper Amatör Lig'de mücadele eden birkaç oyuncu ile görüşmelerin sürdüğü ve transferlerin hafta sonuna kadar netleşeceği açıklandı. Geçen sezon Kadırgaspor'da başarılı bir sezon geçiren Erdi ile büyük ölçüde anlaşıldığı söylendi. Her hazırlık karşılaşmasında yaşanan sorun bu maçta da kendini gösterdi. Maçı yöneten bir Hakem olmadığı için verilen kararlara itirazlar sonucunda her iki takım oyuncuları arasında tartışmalar kaçınılmaz oluyor. ZEYTİNBURNU HABER-YEREL FUTBOL
İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Zeytinburnu temsilcisi Tepebağ Kültürspor ile Güngören temsilcisi Güngörenspor Hasan Doğan Stadı'nda hazırlık karşılaşmasında karşı karşıya geldiler.
İlk yarıyı Gökhan'ın golü ile önde kapayan Tepebağ Kültürspor ikinci yarıda Ünal(2) ve Mehmet'in gollerine engel olamayınca sahadan 1-3'lik skorla mağlup ayrıldı.

Her iki takım teknik sorumluları da, tüm futbolcularına şans vererek hazırlık aşamasında eksiklerini görme fırsatı yakaladılar.

Tepebağ Kültürspor'un genç teknik sorumlusu Erhan Tan yaptığı açıklamada, "Alt yapımızdan çıkan gençlerle birlikte takımımıza yeni katılacak tecrübeli oyuncular olacak. Süper Amatör Lig'e yükselebilmek için iyi bir kadro kurduk, oyuncularıma güveniyorum'' dedi. Erhan Tan ayrıca, takıma yeni katılacak oyuncuların da hafta sonundan itibaren çalışmalara başlayacağını açıkladı.

Güngören cephesinde ise teknik sorumlu Nurettin Yetim'in raporu doğrultusunda geçen sezon Süper Amatör Lig'de mücadele eden birkaç oyuncu ile görüşmelerin sürdüğü ve transferlerin hafta sonuna kadar netleşeceği açıklandı. Geçen sezon Kadırgaspor'da başarılı bir sezon geçiren Erdi ile büyük ölçüde anlaşıldığı söylendi.

Her hazırlık karşılaşmasında yaşanan sorun bu maçta da kendini gösterdi. Maçı yöneten bir Hakem olmadığı için verilen kararlara itirazlar sonucunda her iki takım oyuncuları arasında tartışmalar kaçınılmaz oluyor.

ZEYTİNBURNU HABER-YEREL FUTBOL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.