SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsiz'de yangın paniği: 1'i çocuk 2 kişi böyle kurtarıldı

GÜNDEM 31.03.2022 - 00:27, Güncelleme: 31.03.2022 - 00:27
 

Telsiz'de yangın paniği: 1'i çocuk 2 kişi böyle kurtarıldı

Zeytinburnu'nda bir binanın elektrik saatlerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangında mahsur kalan kadın ile evde tek başına olan kız çocuğu itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yangın, Telsiz Mahallesi 85/6. Sokak'ta saat 13.00 sıralarında yaşandı

Edinilen bilgiye göre, 6 katlı binanın girişinde bulunan elektrik saatleri yanmaya başladı. Yangından çıkan yoğun duman binanın üst katlarına kadar yükseldi. Binadan dışarı çıkamayan apartman sakinleri evlerinde mahsur kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı. Binada mahsur kalan ve dumandan etkilenen 1'i çocuk 2 kişi itfaiyenin merdiven aracıyla kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Dumandan etkilenenler ambulansta tedavi edildi. Polis ekipleri ise herhangi bir olumsuzluğa karşı güvenlik önlemi aldı.Bina sakinlerinden bir kadın, "Ben burada oturuyorum ama benim hastam olduğu için bu binada değildim. Elektrikten olduğunu söylüyorlar. Araştırma yapılacaktır. Bir tane çocuk çıkartmışlar ama daha apartmanın içinde insanlar var. Yukardan da indirdiler ama ikinci katta da hala insanlar var" dedi.
Zeytinburnu'nda bir binanın elektrik saatlerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangında mahsur kalan kadın ile evde tek başına olan kız çocuğu itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yangın, Telsiz Mahallesi 85/6. Sokak'ta saat 13.00 sıralarında yaşandı

Edinilen bilgiye göre, 6 katlı binanın girişinde bulunan elektrik saatleri yanmaya başladı. Yangından çıkan yoğun duman binanın üst katlarına kadar yükseldi. Binadan dışarı çıkamayan apartman sakinleri evlerinde mahsur kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı. Binada mahsur kalan ve dumandan etkilenen 1'i çocuk 2 kişi itfaiyenin merdiven aracıyla kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Dumandan etkilenenler ambulansta tedavi edildi. Polis ekipleri ise herhangi bir olumsuzluğa karşı güvenlik önlemi aldı.Bina sakinlerinden bir kadın, "Ben burada oturuyorum ama benim hastam olduğu için bu binada değildim. Elektrikten olduğunu söylüyorlar. Araştırma yapılacaktır. Bir tane çocuk çıkartmışlar ama daha apartmanın içinde insanlar var. Yukardan da indirdiler ama ikinci katta da hala insanlar var" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.