SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsiz spor gol yemeden kazanıyor

06.04.2017 - 13:22, Güncelleme: 06.04.2017 - 13:22
 

Telsiz spor gol yemeden kazanıyor

Grubunda oynadığı 8 nci maçından da farklı galip ayrılan Telsizspor oynadığı tüm maçlarda kalesini de gole kapattı.

İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Telsizspor oynadığı 8 karşılaşmadan da galip gelmesinin yanı sıra kalesini de gole kapatma başarısı gösteriyor. Zeytinburnu temsilcisi bugün sahasında Gürzaferspor'u konuk etti. Telsizspor'un 12 gollü galip geldiği karşılaşmada Burak(4), Fatih(2), Muhammet(2), Burhan(2), Hasan, Gündüz ve Hamit kaydetti. Telsizspor 19 Gruplu 2. Amatör Lig de gol yemeden yoluna devam eden tek takım unvanını da elinde bulunduruyor. AMATÖRLİG.NET
Grubunda oynadığı 8 nci maçından da farklı galip ayrılan Telsizspor oynadığı tüm maçlarda kalesini de gole kapattı.

İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grupta mücadele eden Telsizspor oynadığı 8 karşılaşmadan da galip gelmesinin yanı sıra kalesini de gole kapatma başarısı gösteriyor. Zeytinburnu temsilcisi bugün sahasında Gürzaferspor'u konuk etti. Telsizspor'un 12 gollü galip geldiği karşılaşmada Burak(4), Fatih(2), Muhammet(2), Burhan(2), Hasan, Gündüz ve Hamit kaydetti.

Telsizspor 19 Gruplu 2. Amatör Lig de gol yemeden yoluna devam eden tek takım unvanını da elinde bulunduruyor.

AMATÖRLİG.NET

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.