SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsiz Spor Gençleşiyor

18.01.2015 - 22:15, Güncelleme: 18.01.2015 - 22:15
 

Telsiz Spor Gençleşiyor

İstanbul U14 Ligi'nde ikide iki yapan Telsizspor bugün oynayacağı Zaferspor maçına büyük bir moralle hazırlandı.

Karşılaşma öncesi futbolculara bir cafe'de yemek veren Kulüp İkinci Başkanı ve Altyapı Sorumlusu Turgay Kalyoncu, "Kulübümüzde gençleşmeye gittik alt yapıyı iki tane genç futbolcu kardeşimize teslim ettik. Sertan hoca ve Batuhan hocayla beraber takımımıza güveniyoruz. U14 Takımımız da 2'de2 yaparak güvenimizi boşa çıkartmadı. Bundan sonra da gençleşme operasyonu devam edecek" dedi.Sertan Kalyoncu ve Batuhan Davutoğlu yönetimindeki Telsizspor U14 Takımı iki maçını da kazandı ve en yakın rakibinin 2 puan önünde. YEREL FUTBOL
İstanbul U14 Ligi'nde ikide iki yapan Telsizspor bugün oynayacağı Zaferspor maçına büyük bir moralle hazırlandı.

Karşılaşma öncesi futbolculara bir cafe'de yemek veren Kulüp İkinci Başkanı ve Altyapı Sorumlusu Turgay Kalyoncu, "Kulübümüzde gençleşmeye gittik alt yapıyı iki tane genç futbolcu kardeşimize teslim ettik. Sertan hoca ve Batuhan hocayla beraber takımımıza güveniyoruz. U14 Takımımız da 2'de2 yaparak güvenimizi boşa çıkartmadı. Bundan sonra da gençleşme operasyonu devam edecek" dedi.Sertan Kalyoncu ve Batuhan Davutoğlu yönetimindeki Telsizspor U14 Takımı iki maçını da kazandı ve en yakın rakibinin 2 puan önünde.

YEREL FUTBOL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.