SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsiz Spor Başkanı Turgay Kalyoncu toprağa verildi

KÜLTÜR 29.04.2020 - 17:38, Güncelleme: 29.04.2020 - 17:38
 

Telsiz Spor Başkanı Turgay Kalyoncu toprağa verildi

Telsizspor Kulüp Başkanı Turgay Kalyoncu (56), Covid 19 tedavisi gördüğü Avrasya Hastanesinde hakkın rahmetine kavuştu. Başkan Kalyoncu sadece aile bireylerinin katıldığı sade bir cenaze merasimiyle bugün toprağa verildi.

Kalyoncu Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından hastanede tedaviye alındı. Kronik kalp ve şeker hastası olan ve geçtiğimiz günlerde korona virüsü teşhisi konulan Kalyoncu, durumunun ağırlaşması sonrası yoğun bakıma alındı ve maalesef yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Telsiz Spor Kulübü Başkanı Kalyoncu’nun naaşı vefat ettiği hastaneden alınarak önce Korona Virüsten vefat eden hastalarının cenaze işlemelerinin yapıldığı Alibeyköy Gasilhanesine getirildi. Burada işlemleri yapılan cenaze daha sonra defin için Zeytinburnu Yedikule mezarlığına götürüldü. Cenaze merasimine sadece aile bireyleri katıldı. Mezarlıkta cenaze namazı kılınan Telsiz Spor Kulübü Başkanı Turgay Kalyoncu gözyaşları arasında aile kabristanlığında toprağa verildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MURAT ERGÜN-MEHMET ALPAY
Telsizspor Kulüp Başkanı Turgay Kalyoncu (56), Covid 19 tedavisi gördüğü Avrasya Hastanesinde hakkın rahmetine kavuştu. Başkan Kalyoncu sadece aile bireylerinin katıldığı sade bir cenaze merasimiyle bugün toprağa verildi.

Kalyoncu Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından hastanede tedaviye alındı. Kronik kalp ve şeker hastası olan ve geçtiğimiz günlerde korona virüsü teşhisi konulan Kalyoncu, durumunun ağırlaşması sonrası yoğun bakıma alındı ve maalesef yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Telsiz Spor Kulübü Başkanı Kalyoncu’nun naaşı vefat ettiği hastaneden alınarak önce Korona Virüsten vefat eden hastalarının cenaze işlemelerinin yapıldığı Alibeyköy Gasilhanesine getirildi. Burada işlemleri yapılan cenaze daha sonra defin için Zeytinburnu Yedikule mezarlığına götürüldü. Cenaze merasimine sadece aile bireyleri katıldı. Mezarlıkta cenaze namazı kılınan Telsiz Spor Kulübü Başkanı Turgay Kalyoncu gözyaşları arasında aile kabristanlığında toprağa verildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MURAT ERGÜN-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.