SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsiz Mahallesi’nin sokaklarını fesleğen kokusu sardı

GÜNDEM 11.04.2021 - 20:42, Güncelleme: 14.04.2021 - 22:30
 

Telsiz Mahallesi’nin sokaklarını fesleğen kokusu sardı

Zeytinburnu Belediyesi baharın gelişini her yıl geleneksel hale getirdikleri etkinlikle kutladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde vakit geçiren vatandaşların balkon ve pencerelerinden uzattıkları sepetler fesleğenlerle doldu, sokakları kokusu sardı.

Zeytinburnu Belediyesi, geleneksel hale getirdiği baharın gelişini fesleğenlerle kutlama etkinliğini bu yılda devam ettirdi. Bu yıl ilk olarak Yeşiltepe Mahallesi’nden başlatılan fesleğen dağıtımı etkinliğinin İkincisi Yenidoğan Mahallesinde, Üçüncüsü ise Telsiz Mahallesinde yapıldı. Telsiz Mahallesindeki Fesleğen dağıtımına Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a, Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Mahalle Muhtarı Edanur Menteş eşlik etti. Telsiz Mahallesini sokak sokak gezerek evlerinin pencere ve balkonlarına çıkan vatandaşların uzattığı sepetlere fesleğen bırakan Belediye Başkanı Ömer Arısoy, koronavirüs tedbiri kapsamında evlerinde kalan vatandaşlara kurallara uyduğu için teşekkür ederken, maske mesafe ve hijyen konusunda da uyarıda bulundu. Ramazan ayına yaklaştığımız şu günlerde vatandaşların koronavirüs illetinden kurtulabilmek için biraz daha sabır göstermelerini isteyen Başkan Arısoy, dört yol ağzına denk gelen alanlarda vatandaşlara seslendi. Başkan Arısoy, “Zeytinburnu uzun zamandır baharı fesleğenle karşılamaya alışmış bir ilçemiz. Ramazan’ın yüzü suyu hürmetine Rabbimden bizi bu salgından kurtarması için dua ediyorum. İlginize alakanıza teşekkür ederim. Rabbim bizi size mahçup etmesin. Şimdiden Ramazan’ınızı kutluyorum” dedi ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi baharın gelişini her yıl geleneksel hale getirdikleri etkinlikle kutladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde vakit geçiren vatandaşların balkon ve pencerelerinden uzattıkları sepetler fesleğenlerle doldu, sokakları kokusu sardı.

Zeytinburnu Belediyesi, geleneksel hale getirdiği baharın gelişini fesleğenlerle kutlama etkinliğini bu yılda devam ettirdi. Bu yıl ilk olarak Yeşiltepe Mahallesi’nden başlatılan fesleğen dağıtımı etkinliğinin İkincisi Yenidoğan Mahallesinde, Üçüncüsü ise Telsiz Mahallesinde yapıldı. Telsiz Mahallesindeki Fesleğen dağıtımına Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a, Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, Mahalle Muhtarı Edanur Menteş eşlik etti.

Telsiz Mahallesini sokak sokak gezerek evlerinin pencere ve balkonlarına çıkan vatandaşların uzattığı sepetlere fesleğen bırakan Belediye Başkanı Ömer Arısoy, koronavirüs tedbiri kapsamında evlerinde kalan vatandaşlara kurallara uyduğu için teşekkür ederken, maske mesafe ve hijyen konusunda da uyarıda bulundu. Ramazan ayına yaklaştığımız şu günlerde vatandaşların koronavirüs illetinden kurtulabilmek için biraz daha sabır göstermelerini isteyen Başkan Arısoy, dört yol ağzına denk gelen alanlarda vatandaşlara seslendi.

Başkan Arısoy, “Zeytinburnu uzun zamandır baharı fesleğenle karşılamaya alışmış bir ilçemiz. Ramazan’ın yüzü suyu hürmetine Rabbimden bizi bu salgından kurtarması için dua ediyorum. İlginize alakanıza teşekkür ederim. Rabbim bizi size mahçup etmesin. Şimdiden Ramazan’ınızı kutluyorum” dedi

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.