SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsiz Mahallesi'nde silahlı saldırı

KÜLTÜR 11.03.2021 - 23:29, Güncelleme: 28.03.2021 - 17:44
 

Telsiz Mahallesi'nde silahlı saldırı

Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde bir kişi daha önceden husumetli olduğu öğrenilen kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Bacağından vurularak yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olay, saat 17.45 sıralarında Zeytinburnu Telsiz mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi yada kişiler daha önce husumetli oldukları öğrenilen arkadaşları Feyyaz D'yi görüşmeye çağırdı. Görüşmek için evden çıkan Feyyaz D. motosiklet ile gelen iki kişi tarafından silahla bacağından vurularak yaralandı. Saldırgan şahıslar geldikleri motosikletle olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Olay yeri inceleme ekipleri saldırının gerçekleştiği yerde incelemelerde bulunurken polis ekipleri saldırgan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.  
Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde bir kişi daha önceden husumetli olduğu öğrenilen kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Bacağından vurularak yaralanan adam hastaneye kaldırılırken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, saat 17.45 sıralarında Zeytinburnu Telsiz mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi yada kişiler daha önce husumetli oldukları öğrenilen arkadaşları Feyyaz D'yi görüşmeye çağırdı. Görüşmek için evden çıkan Feyyaz D. motosiklet ile gelen iki kişi tarafından silahla bacağından vurularak yaralandı.

Saldırgan şahıslar geldikleri motosikletle olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Olay yeri inceleme ekipleri saldırının gerçekleştiği yerde incelemelerde bulunurken polis ekipleri saldırgan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.