SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsiz Mahallesinde Ağaç Katliamı

KÜLTÜR 24.05.2013 - 16:49, Güncelleme: 24.05.2013 - 16:49
 

Telsiz Mahallesinde Ağaç Katliamı

Zeytinburnu'nda plansız yapılaşma ve gelişi güzel yapılan yatırımlar sadece bir kaç yıl sonra kazılmaya sökülmeye ve yıkılmaya başlanıyor.

10 yıl önce trafik sorunu olmayan Zeytinburnu'nun 10 yıl sonra gelinen noktada trafik  öncelikli sorunu haline geldi. Ambarlardan Adliye Meydanına ulaşmak için akşam saatinde neredeyse bir saati buluyor. Trafik Zeytinburnu açısından öncelikli sorun haline dönüşünce Zeytinburnu Belediyesi de çözüm yollarını aramaya başladı. Ters yönler ve tuzaklarla birlikte otoparkta öncelikli çözüm yollarından bir tanesi . Zeytinburnu Meydanının altına yapılacak olan  yeraltı katlı otoparkının yanında Telsiz Mahallesinde trafik çilesini bitirmek adına da Osman Zeki Bayraktar Parkı yeniden düzenleniyor ve altı katlı otoparka dönüştürülüyor. Zeytinburnu Haber Gazetesine ulaşan mahalle sakinleri Osman Zeki Bayraktar Parkında ağaç katliamı yapıldığı ihbar ettiler. Muhabirimiz olay yerine giderek çekim yaptı. Parkın hali içler acısıydı. Çok rahat bir şekilde başka yere nakil edilebilecek onlarca ağaç köklerinden sökülmüş ve kurumaya terk edilmişti. Mahalle sakinleri Zeytinburnu Belediyesine isyan ettiler ve yeşil alanların kalmadığı bir Zeytinburnu'nda göz göre göre ağaç katliamının yapılmasının tek sorumlusu olarak plansız olarak ilçeye yapılan yatırımların olduğunu söylediler. Konuyu sorduğumu Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Alsac, Parktaki ağaç dikimlerinin gelişigüzel yapıldığını altta ki yapılacak olan yeraltı otoparkı inşaatı için plan dahilinde bu ağaçların söküldüğünü  belirtti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu'nda plansız yapılaşma ve gelişi güzel yapılan yatırımlar sadece bir kaç yıl sonra kazılmaya sökülmeye ve yıkılmaya başlanıyor.

10 yıl önce trafik sorunu olmayan Zeytinburnu'nun 10 yıl sonra gelinen noktada trafik  öncelikli sorunu haline geldi. Ambarlardan Adliye Meydanına ulaşmak için akşam saatinde neredeyse bir saati buluyor. Trafik Zeytinburnu açısından öncelikli sorun haline dönüşünce Zeytinburnu Belediyesi de çözüm yollarını aramaya başladı. Ters yönler ve tuzaklarla birlikte otoparkta öncelikli çözüm yollarından bir tanesi . Zeytinburnu Meydanının altına yapılacak olan  yeraltı katlı otoparkının yanında Telsiz Mahallesinde trafik çilesini bitirmek adına da Osman Zeki Bayraktar Parkı yeniden düzenleniyor ve altı katlı otoparka dönüştürülüyor.

Zeytinburnu Haber Gazetesine ulaşan mahalle sakinleri Osman Zeki Bayraktar Parkında ağaç katliamı yapıldığı ihbar ettiler. Muhabirimiz olay yerine giderek çekim yaptı. Parkın hali içler acısıydı. Çok rahat bir şekilde başka yere nakil edilebilecek onlarca ağaç köklerinden sökülmüş ve kurumaya terk edilmişti. Mahalle sakinleri Zeytinburnu Belediyesine isyan ettiler ve yeşil alanların kalmadığı bir Zeytinburnu'nda göz göre göre ağaç katliamının yapılmasının tek sorumlusu olarak plansız olarak ilçeye yapılan yatırımların olduğunu söylediler.

Konuyu sorduğumu Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Alsac, Parktaki ağaç dikimlerinin gelişigüzel yapıldığını altta ki yapılacak olan yeraltı otoparkı inşaatı için plan dahilinde bu ağaçların söküldüğünü  belirtti.

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.