SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

TBMM Başkan Vekili Celal Adan ZEYDEF’i ziyaret etti

GÜNDEM 06.12.2021 - 09:00, Güncelleme: 06.12.2021 - 19:07
 

TBMM Başkan Vekili Celal Adan ZEYDEF’i ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan Zeytinburnu Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti. ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır ve Üye Derneklerin Başkanları Meclis Başkan Vekili Celal Adan’ı Zeytinburnu Dernekler Federasyonunun Genel Merkezin kapısında karşıladılar.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan’ın ZEYDEF ziyaretinden kendisine, Milletvekilleri, Hasan Kalyoncu, Ahmet Özyürek, Cemal Çetin, MYK üyeleri, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, Meclis üyesi Reşat Ok eşlik etti. Ziyarette kısa bir konuşma yapan ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır; Derneğin açılış kurdelesini MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin kestiğini ve sonrasında da derneği Zeytinburnu’na geldiğinde ziyaret ettiğini söyledi. Genel Başkan Mehmet Çakır; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan’ ZEYDEF’in yapısı ve faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi verdi. Ardından ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve üye dernek Başkanları adına teşekkür etti.  MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu ise yaptığı konuşmada deneyimli siyasetçi Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan’ı Zeytinburnu’nda ağırlamaktan duydukları memnuiyeti dile getirdi.  Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan’a ise ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi. Ben ZEYDEF’in açılışında Genel Başkanımızla birlikte buradaydım. O esnada bir Milletvekilimiz beni aramıştı bende ona Zeytinburnu Birliği kuruldu çok güzel bir kuruluşu inşallah bu tüm ilçelerimize örnek olur ve İstanbul gibi dev bir metropolü şekillendirirler demiştim. ZEYDEF niçin mi önemli bu federasyon ülkemizin bölmek isteyenlerin karşısında dağ gibi durmaktadır. Bu çatı altında Doğu’dan Batı’ya Kuzey’den Güney’e tüm kardeşlerimiz tek vücut olmuşlar. Biz her daim sizlerin yanınayız. Hep birlikte bu ülkenin altının oymaya çalışanların karşısındayız. Kim bu ülkenin her bir vatandaşımızla onur duyuyorsa onun başımızın üzerinde yeri var. 2023 Seçimlerine doğru gidiyoruz. Bu seçimler ülkemizi için birer kader seçimi olacak. Sizlerde zaten bunun farkındasınız. Buraya gelmemizin amacı buna dikkat çekmenin yanı sıra asıl pandemiden dolayı uzun bir süre birbirimizden ayrı kaldık. Hem özlem giderelim hem de sizleri ziyaret edelim dedik. Burası gibi ülkemizin her köşesini artık adım adım geçiyoruz. Gördüğüm tablo çok sevindirici. Bu Kahraman halkımız bu ülkeye sahip çıkanlar ile bu ülkenin altının oymaya çalışanları çok iyi ayırt etmiş ediyor. İnşallah 2023’de bu ülkenin bölüp parçalamak isteyenlerle aynı gemiye binenlere bir kez daha hak ettikleri dersi verecek dedi.  Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan’ın konuşmasının ardından ZEYDEF Üye Dernek Başkanları tek teke söz alarak Derneğin faaliyetleri hakkında birer cümle söylediler. Ardından bu önemli ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.     
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan Zeytinburnu Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti. ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır ve Üye Derneklerin Başkanları Meclis Başkan Vekili Celal Adan’ı Zeytinburnu Dernekler Federasyonunun Genel Merkezin kapısında karşıladılar.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan’ın ZEYDEF ziyaretinden kendisine, Milletvekilleri, Hasan Kalyoncu, Ahmet Özyürek, Cemal Çetin, MYK üyeleri, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, Meclis üyesi Reşat Ok eşlik etti.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır; Derneğin açılış kurdelesini MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin kestiğini ve sonrasında da derneği Zeytinburnu’na geldiğinde ziyaret ettiğini söyledi. Genel Başkan Mehmet Çakır; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan’ ZEYDEF’in yapısı ve faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi verdi. Ardından ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve üye dernek Başkanları adına teşekkür etti. 

MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu ise yaptığı konuşmada deneyimli siyasetçi Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan’ı Zeytinburnu’nda ağırlamaktan duydukları memnuiyeti dile getirdi. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan’a ise ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi. Ben ZEYDEF’in açılışında Genel Başkanımızla birlikte buradaydım. O esnada bir Milletvekilimiz beni aramıştı bende ona Zeytinburnu Birliği kuruldu çok güzel bir kuruluşu inşallah bu tüm ilçelerimize örnek olur ve İstanbul gibi dev bir metropolü şekillendirirler demiştim. ZEYDEF niçin mi önemli bu federasyon ülkemizin bölmek isteyenlerin karşısında dağ gibi durmaktadır. Bu çatı altında Doğu’dan Batı’ya Kuzey’den Güney’e tüm kardeşlerimiz tek vücut olmuşlar. Biz her daim sizlerin yanınayız. Hep birlikte bu ülkenin altının oymaya çalışanların karşısındayız. Kim bu ülkenin her bir vatandaşımızla onur duyuyorsa onun başımızın üzerinde yeri var. 2023 Seçimlerine doğru gidiyoruz. Bu seçimler ülkemizi için birer kader seçimi olacak. Sizlerde zaten bunun farkındasınız. Buraya gelmemizin amacı buna dikkat çekmenin yanı sıra asıl pandemiden dolayı uzun bir süre birbirimizden ayrı kaldık. Hem özlem giderelim hem de sizleri ziyaret edelim dedik. Burası gibi ülkemizin her köşesini artık adım adım geçiyoruz. Gördüğüm tablo çok sevindirici. Bu Kahraman halkımız bu ülkeye sahip çıkanlar ile bu ülkenin altının oymaya çalışanları çok iyi ayırt etmiş ediyor. İnşallah 2023’de bu ülkenin bölüp parçalamak isteyenlerle aynı gemiye binenlere bir kez daha hak ettikleri dersi verecek dedi. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan’ın konuşmasının ardından ZEYDEF Üye Dernek Başkanları tek teke söz alarak Derneğin faaliyetleri hakkında birer cümle söylediler. Ardından bu önemli ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.