SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Taner cengiz bay toprağa verildi

KÜLTÜR 28.02.2021 - 15:38, Güncelleme: 28.03.2021 - 17:44
 

Taner cengiz bay toprağa verildi

MHP eski milletvekili adayı, Teşkilat Başkanı Mumya Cafe ve Sur Oto yıkamanın sahibi Barış Cengizbay’ın muhterem babası Taner Cengizbay 70 yaşında Korona Virüse yenik düşerek aramızdan ayrıldı.

Tedavi gördüğü Korona Virüse yenik düşen Merhum Taner Cengizbay için Merkezefendi Gasilhanesinde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Merhum Taner Cengizbay'ın son yolculuğunda Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Belediye Başkan Yrd. Hurşit Bekaroğlu, Meclis Üyesi Mustafa Güreler, MHP eski ilçe Başkanları Nazir Güler, Vahdet Çakıroğlu, MHP eski Teşkilat Başkanı Metin Şengöz, Ülküocakları Zeytinburnu İlçe Başkanı Fatih Ulu, MHP Bağcılar ilçe Başkan vekili ve yönetimi, KOSİAT eski baskan Ahmet Koparan, Bursa AK Parti eski gençlik kolları Başkanı Mehmet Tuş, Ahde Vefa Derneği Başkan vekili Mürsel Bildirir ve yönetimi, MHP Fatih Meclis üyesi Aydın Sarımsak ve çok sayıda seveni yalnız bırakmadı. Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Taner Cengizbay gözyaşları arasından Çobançeşmedeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet başta Barış Reis olmak üzere Cengizbay ailesine başsağlığı diliyoruz.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
MHP eski milletvekili adayı, Teşkilat Başkanı Mumya Cafe ve Sur Oto yıkamanın sahibi Barış Cengizbay’ın muhterem babası Taner Cengizbay 70 yaşında Korona Virüse yenik düşerek aramızdan ayrıldı.

Tedavi gördüğü Korona Virüse yenik düşen Merhum Taner Cengizbay için Merkezefendi Gasilhanesinde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Merhum Taner Cengizbay'ın son yolculuğunda Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Belediye Başkan Yrd. Hurşit Bekaroğlu, Meclis Üyesi Mustafa Güreler, MHP eski ilçe Başkanları Nazir Güler, Vahdet Çakıroğlu, MHP eski Teşkilat Başkanı Metin Şengöz, Ülküocakları Zeytinburnu İlçe Başkanı Fatih Ulu, MHP Bağcılar ilçe Başkan vekili ve yönetimi, KOSİAT eski baskan Ahmet Koparan, Bursa AK Parti eski gençlik kolları Başkanı Mehmet Tuş, Ahde Vefa Derneği Başkan vekili Mürsel Bildirir ve yönetimi, MHP Fatih Meclis üyesi Aydın Sarımsak ve çok sayıda seveni yalnız bırakmadı. Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Taner Cengizbay gözyaşları arasından Çobançeşmedeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet başta Barış Reis olmak üzere Cengizbay ailesine başsağlığı diliyoruz..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.