SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Taksiciden iki kadın yolcuya çok ağır sözler

GÜNDEM 16.10.2021 - 08:24, Güncelleme: 16.10.2021 - 08:24
 

Taksiciden iki kadın yolcuya çok ağır sözler

İstanbul'da taksicilere yönelik şikayetler devam ederken ortaya çıkan bir görüntü taksicilerin yolculara yönelik tutumlarını gözler önüne serdi. Zeytinburnu'nda çekilen görüntülerde bir taksici, aracına binmek isteyen iki yabancı uyruklu kadını önce aracına almak istemedi, sonra da ağır küfürler etti.

Taksicilerle ilgili şikayetler her geçen gün artarken İstanbul'da taksicilerin müşterilere karşı yaptığı olumsuz davranış ve sözlere bir yenisi daha kameralara yansıdı. Zeytinburnu'nda bulunan bir alış veriş merkezi önünde bir taksi şoförünün "yolcum var!" almadığı bir yolcuya ağır küfürler ettiği görüldü.SüperHaber kamerasına yansıyan görüntülerde taksinin şoförü Türk Cumhuriyetlerinden bir ülkenin vatandaşı olduğu öğrenilen iki kadın taksiye binmek istedi. Yolculara taksiye almayan şoföre, iki kadından biri taksinin boş olduğunu söyledi. Bunun üzerine taksi şoförü iki bayana, "Senden büyük ş... mi var he? Namussuz..Terbiyesiz..Benim yolcum var dedim sana dengesiz misin l.. sen.. Geri zekalı.."şeklinde sözler söyledi. Taksicinin bu sözlere karşılık yolculardan birinin, "go" ve "terbiyesiz sen!" dediği duyuldu.Öte yandan çevrede bulunan diğer bir taksi şoförü "boşver toprağım" diyerek kadınlara küfür eden taksiciye sakinleştirmeye çalıştı. Taksici ardından kullandığı araca binerek Bakırköy istikametine doğru gitti. Taksi şoförünün ağır sözler söylediği ve küfürler ettiği iki kadının da taksiciye cevap vermeyerek, hızla uzaklaştıkları gözlendi.
İstanbul'da taksicilere yönelik şikayetler devam ederken ortaya çıkan bir görüntü taksicilerin yolculara yönelik tutumlarını gözler önüne serdi. Zeytinburnu'nda çekilen görüntülerde bir taksici, aracına binmek isteyen iki yabancı uyruklu kadını önce aracına almak istemedi, sonra da ağır küfürler etti.

Taksicilerle ilgili şikayetler her geçen gün artarken İstanbul'da taksicilerin müşterilere karşı yaptığı olumsuz davranış ve sözlere bir yenisi daha kameralara yansıdı. Zeytinburnu'nda bulunan bir alış veriş merkezi önünde bir taksi şoförünün "yolcum var!" almadığı bir yolcuya ağır küfürler ettiği görüldü.SüperHaber kamerasına yansıyan görüntülerde taksinin şoförü Türk Cumhuriyetlerinden bir ülkenin vatandaşı olduğu öğrenilen iki kadın taksiye binmek istedi. Yolculara taksiye almayan şoföre, iki kadından biri taksinin boş olduğunu söyledi.

Bunun üzerine taksi şoförü iki bayana, "Senden büyük ş... mi var he? Namussuz..Terbiyesiz..Benim yolcum var dedim sana dengesiz misin l.. sen.. Geri zekalı.."şeklinde sözler söyledi. Taksicinin bu sözlere karşılık yolculardan birinin, "go" ve "terbiyesiz sen!" dediği duyuldu.Öte yandan çevrede bulunan diğer bir taksi şoförü "boşver toprağım" diyerek kadınlara küfür eden taksiciye sakinleştirmeye çalıştı. Taksici ardından kullandığı araca binerek Bakırköy istikametine doğru gitti. Taksi şoförünün ağır sözler söylediği ve küfürler ettiği iki kadının da taksiciye cevap vermeyerek, hızla uzaklaştıkları gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.