SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Taksici aracında unutulan parayı sahibine teslim etti

GÜNDEM 24.11.2021 - 16:14, Güncelleme: 24.11.2021 - 16:14
 

Taksici aracında unutulan parayı sahibine teslim etti

İstanbul'da taksi şoföründen örnek davranış İçerisinde 150 Bin TL bulunan çantayı sahibine teslim etti Taksi şoförü Metin Güler, "Taksicileri kötülüyorlar, kötü insan parayı teslim etmez" Zeytinburnu'nda bir taksi sürücüsü aracında unutulan ve içerisinde yaklaşık 150 bin lira olan çanta buldu.

Zeytinburnu'nda bulunan bir taksi durağında taksi şoförlüğü yapan Metin Güler, bugün Aksaray'dan müşteri olarak aldığı Tacikistanlı turisti Güngören'e bıraktı. Daha sonra aracına aldığı başka bir müşteri araçta çanta olduğunu fark etti. Müşterinin uyarısı üzerine çantayı alan taksi şoförü çantayı kontrol ederek sahibine ulaşmaya çalıştı. Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek başvuruda bulunan taksici Metin Güler çantanın sahibini buldu. Tacikistanlı turist ile bir araya gelerek örnek bir davranış sergileyen taksi şoförü içerisinde yaklaşık 150 Bin lira değerinde döviz olan çantayı sahibine teslim etti. Çantayı sahibine ulaştıran Taksi şoförü Metin Güler, " Aksaray'dan yolcuyu aldım. Güngören'de bir adrese bıraktım. Arkadaş arkada çantayı unutmuş. Bu çantayı da daha sonra başka bir yolcu aldıktan sonra bana verdi. Bende aldım vatandaşlık görevi olarak emniyete götürdüm. Aynı zamanda 153 ekipleri araç sahibini aramış. Çana bende ben de zaten karakola gidip teslim edeceğimi söyledim. Arkadaşlarda daha sonra bana telefon açtılar. Ben gelip içerisinde para olan çantayı teslim ettim. İçerisinde 150 Bin Liraya yakın bir meblağ var. Taksicileri kötülüyorlar. Kötü olan insan parayı teslim etmez. Bu da yanlış algılanmasın" dedi. Takside unuttuğu ve içerisinde 150 Bin lira olan çantasına kavuşan Tacikistanlı turist Muhammet Can Sattarov taksi sürücüsüne örnek davranışından dolayı teşekkür etti.
İstanbul'da taksi şoföründen örnek davranış İçerisinde 150 Bin TL bulunan çantayı sahibine teslim etti Taksi şoförü Metin Güler, "Taksicileri kötülüyorlar, kötü insan parayı teslim etmez" Zeytinburnu'nda bir taksi sürücüsü aracında unutulan ve içerisinde yaklaşık 150 bin lira olan çanta buldu.

Zeytinburnu'nda bulunan bir taksi durağında taksi şoförlüğü yapan Metin Güler, bugün Aksaray'dan müşteri olarak aldığı Tacikistanlı turisti Güngören'e bıraktı. Daha sonra aracına aldığı başka bir müşteri araçta çanta olduğunu fark etti. Müşterinin uyarısı üzerine çantayı alan taksi şoförü çantayı kontrol ederek sahibine ulaşmaya çalıştı. Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek başvuruda bulunan taksici Metin Güler çantanın sahibini buldu. Tacikistanlı turist ile bir araya gelerek örnek bir davranış sergileyen taksi şoförü içerisinde yaklaşık 150 Bin lira değerinde döviz olan çantayı sahibine teslim etti.

Çantayı sahibine ulaştıran Taksi şoförü Metin Güler, " Aksaray'dan yolcuyu aldım. Güngören'de bir adrese bıraktım. Arkadaş arkada çantayı unutmuş. Bu çantayı da daha sonra başka bir yolcu aldıktan sonra bana verdi. Bende aldım vatandaşlık görevi olarak emniyete götürdüm. Aynı zamanda 153 ekipleri araç sahibini aramış. Çana bende ben de zaten karakola gidip teslim edeceğimi söyledim. Arkadaşlarda daha sonra bana telefon açtılar. Ben gelip içerisinde para olan çantayı teslim ettim. İçerisinde 150 Bin Liraya yakın bir meblağ var. Taksicileri kötülüyorlar. Kötü olan insan parayı teslim etmez. Bu da yanlış algılanmasın" dedi.

Takside unuttuğu ve içerisinde 150 Bin lira olan çantasına kavuşan Tacikistanlı turist Muhammet Can Sattarov taksi sürücüsüne örnek davranışından dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.