SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Tabut Evler Veliefendi İşçi Blokları

KÜLTÜR 24.02.2020 - 11:32, Güncelleme: 24.02.2020 - 11:32
 

Tabut Evler Veliefendi İşçi Blokları

Veliefendi işçi bloklarında Kentsel Dönüşüm bir türlü başlamayınca ev sahipleri artık evlerine girmekten korkuyorlar. Veliefendi işçi blokları öyle bir hale geldi ki küçük dokunuşlarla koca kolanları beton ve demirleri paramparça oluyor.

İmkanları olsa taşınacaklarla ama bir adım öteye gidecek paraları yok. 65 yıllık Veliefendi İşçi blokları bu halde. Onlar böylesine korkunç bir manzaranın içinde yaşıyorlar. Demirler öyle bir çürümüş kuruyan ağaç dallarını anımsatıyor. Elinizi sürdüğünüz anda demirler kurumuş ağaç dalları gibi küle dönüşüyor.   68 Yaşındaki Fatma Eyüpoğlu her an başımıza yakılacak diye ölümümüzü canlı canlı bekliyoruz diyor ve ekliyor mutfakta yemek pişirişken koparak başıma beton parçaları düşüyor. Çocuklarımızın banyo yaparken kırılıp dökülen kalebodurlardan zarar görmesinde korkuyoruz. Biz burasına artık konut demiyoruz burası bizim için canlı mezar bu mezarda bekliyoruz. Aldığımız paralar belli biz bu paralarla nereye gidelim nerede yaşayalım diyor. Bina sakinleri artık dayanacak gücümüz kalmadı Belediye bize yardımcı olmuyor nereye gideceğiz diyorlar.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ  
Veliefendi işçi bloklarında Kentsel Dönüşüm bir türlü başlamayınca ev sahipleri artık evlerine girmekten korkuyorlar. Veliefendi işçi blokları öyle bir hale geldi ki küçük dokunuşlarla koca kolanları beton ve demirleri paramparça oluyor.

İmkanları olsa taşınacaklarla ama bir adım öteye gidecek paraları yok. 65 yıllık Veliefendi İşçi blokları bu halde. Onlar böylesine korkunç bir manzaranın içinde yaşıyorlar. Demirler öyle bir çürümüş kuruyan ağaç dallarını anımsatıyor. Elinizi sürdüğünüz anda demirler kurumuş ağaç dalları gibi küle dönüşüyor.  

68 Yaşındaki Fatma Eyüpoğlu her an başımıza yakılacak diye ölümümüzü canlı canlı bekliyoruz diyor ve ekliyor mutfakta yemek pişirişken koparak başıma beton parçaları düşüyor. Çocuklarımızın banyo yaparken kırılıp dökülen kalebodurlardan zarar görmesinde korkuyoruz. Biz burasına artık konut demiyoruz burası bizim için canlı mezar bu mezarda bekliyoruz. Aldığımız paralar belli biz bu paralarla nereye gidelim nerede yaşayalım diyor. Bina sakinleri artık dayanacak gücümüz kalmadı Belediye bize yardımcı olmuyor nereye gideceğiz diyorlar. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.