SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Suyun 42 Metre Altında Anneler Günü Mesajı

KÜLTÜR 15.05.2017 - 09:11, Güncelleme: 15.05.2017 - 09:11
 

Suyun 42 Metre Altında Anneler Günü Mesajı

Zeytinburnu Belediyesi su altı ve su üstü arama kurtarma ekibi, Anneler Gününü suyun 42 metre altında kutladı.

Zeytinburnu Belediyesi su altı ve su üstü arama kurtarma ekibi, Büyükçekmece koyundan, kıyıya yaklaşık 6 kilometre uzaklıkta bulunan Baba Taşı olarak bilinen noktadan dalış yaptı. Tamamı gönüllülerden oluşan ekip, suyun 42 metre altına indikten sonra bu özel gün için hazırladıkları "Dünyanın en güzel anneleri anneler gününüz kutlu olsun" yazılı pankartı açtı. Zeytinburnu belediyesi su altı ve su üstü arama kurtarma ekibi adına konuşan Zeytinburnu Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı Cihad Laleşahin, "Anneler Günü vesilesiyle dalış yaptık. Yaklaşık 42 metre derinliğe indik. Orada annelerimize olan sevgimizi pankartla gösterdik. Aslında annelerin hakkı hiç bir zaman ödenemez, onlar her zaman bizim kalbimizdeler ama bugün vesilesiyle tekrar hatırlamak istedik. Ben buradan tekrar bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum" dedi. Dünya Dalış Rekortmeni Cem Karabay ise, "Bugün gerçekten bizim için emekleri çok büyük olan sevdamız için ilk başlangıç noktası olan annelerimiz için teşekkür lütfunda bulunacağız. Teşekkür etmek için suyun altında Zeytinburnu Belediyesi'nin kurmuş olduğu Zeytinburnu su altı ve su üstü arama kurtarma tarafından bir pankart açacağız. Bu pankartı açmak için bulunduğumuz bölge Büyükçekmece koyu, bu koyun kıyıdan yaklaşık 6.KM açığında baba taşı olarak adlandırılan nokta var. 42 metre derinliğinde burada suyun altında annelerimiz için bir pankart açıp onları hiç bir zaman unutmayacağımızı, onlara karşı olan sevgimizi, onların bize vermiş olduğu emeklerin karşılığında unutulmaz bir anı yaşatmak istiyoruz. Ekip olarak aşağıya iniş yapacağız. İki ayrı gurup halinde inilecek ve sonra iki gurup birleşerek pankartı açacağız. Pankartı açma süresi çok uzun bir süre değil ama aşağıya iniş çıkış ortalama yarım saat sürecek bir organizasyon" şeklinde konuştu.
Zeytinburnu Belediyesi su altı ve su üstü arama kurtarma ekibi, Anneler Gününü suyun 42 metre altında kutladı.

Zeytinburnu Belediyesi su altı ve su üstü arama kurtarma ekibi, Büyükçekmece koyundan, kıyıya yaklaşık 6 kilometre uzaklıkta bulunan Baba Taşı olarak bilinen noktadan dalış yaptı. Tamamı gönüllülerden oluşan ekip, suyun 42 metre altına indikten sonra bu özel gün için hazırladıkları "Dünyanın en güzel anneleri anneler gününüz kutlu olsun" yazılı pankartı açtı.

Zeytinburnu belediyesi su altı ve su üstü arama kurtarma ekibi adına konuşan Zeytinburnu Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı Cihad Laleşahin, "Anneler Günü vesilesiyle dalış yaptık. Yaklaşık 42 metre derinliğe indik. Orada annelerimize olan sevgimizi pankartla gösterdik. Aslında annelerin hakkı hiç bir zaman ödenemez, onlar her zaman bizim kalbimizdeler ama bugün vesilesiyle tekrar hatırlamak istedik. Ben buradan tekrar bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum" dedi.

Dünya Dalış Rekortmeni Cem Karabay ise, "Bugün gerçekten bizim için emekleri çok büyük olan sevdamız için ilk başlangıç noktası olan annelerimiz için teşekkür lütfunda bulunacağız. Teşekkür etmek için suyun altında Zeytinburnu Belediyesi'nin kurmuş olduğu Zeytinburnu su altı ve su üstü arama kurtarma tarafından bir pankart açacağız. Bu pankartı açmak için bulunduğumuz bölge Büyükçekmece koyu, bu koyun kıyıdan yaklaşık 6.KM açığında baba taşı olarak adlandırılan nokta var. 42 metre derinliğinde burada suyun altında annelerimiz için bir pankart açıp onları hiç bir zaman unutmayacağımızı, onlara karşı olan sevgimizi, onların bize vermiş olduğu emeklerin karşılığında unutulmaz bir anı yaşatmak istiyoruz. Ekip olarak aşağıya iniş yapacağız. İki ayrı gurup halinde inilecek ve sonra iki gurup birleşerek pankartı açacağız. Pankartı açma süresi çok uzun bir süre değil ama aşağıya iniş çıkış ortalama yarım saat sürecek bir organizasyon" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.