SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sümer Mahallesinde Eroin Taciri Tutuklandı

KÜLTÜR 06.05.2015 - 15:58, Güncelleme: 06.05.2015 - 15:58
 

Sümer Mahallesinde Eroin Taciri Tutuklandı

Zeytinburnu İlçe Emniyeti Mahalle aralarına konuşlanmış Zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Çırpıcı Mahallesinin ardından bu kez Sümer Mahallesinde zehir taciri kıs kıvrak yakalandı

Zehir tacirlerine bir darbe daha vuruldu. 03/05/2015 Pazar günü Zeytinburnu Asayiş Büro Amirliği ekipleri Kubbeli Camii civarında bir şahsın torbacılık yaptığı bilgisi aldı. Harekete geçen ekipler şahsı tespit ederek 49 fişek satışa hazır eroin maddesiyle  Şahin B. isimli şahsı kıskıvrak yakaladı ve gözaltına aldı. Soruşturmayı genişleten emniyet, uyuşturucu maddenin kaynağını araştırdı ve asıl torbacıyı tespit etti. Yapılan detaylı çalışmada Merv Caddesi Kabataş Ekmek Fırını önünde 23:30 sıralarında Emre K. (1988-İstanbul) isimli şahıs 1 poşet içerisinde 100 gram eroin maddesiyle yakalandı. Yapılan tahkikat sonrası 2 şahıs da mahkemeye çıkarıldı. Emre K. tutuklandı ve cezaevine teslim edildi. Diğer şahıs ise denetimli serbestlik şartıyla mahkemece adli kontrol aldı. Zeytinburnu Emniyeti uyuşturucuyla mücadeleyi kesintisiz devam ettiriyor. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu İlçe Emniyeti Mahalle aralarına konuşlanmış Zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Çırpıcı Mahallesinin ardından bu kez Sümer Mahallesinde zehir taciri kıs kıvrak yakalandı

Zehir tacirlerine bir darbe daha vuruldu. 03/05/2015 Pazar günü Zeytinburnu Asayiş Büro Amirliği ekipleri Kubbeli Camii civarında bir şahsın torbacılık yaptığı bilgisi aldı. Harekete geçen ekipler şahsı tespit ederek 49 fişek satışa hazır eroin maddesiyle  Şahin B. isimli şahsı kıskıvrak yakaladı ve gözaltına aldı.

Soruşturmayı genişleten emniyet, uyuşturucu maddenin kaynağını araştırdı ve asıl torbacıyı tespit etti. Yapılan detaylı çalışmada Merv Caddesi Kabataş Ekmek Fırını önünde 23:30 sıralarında Emre K. (1988-İstanbul) isimli şahıs 1 poşet içerisinde 100 gram eroin maddesiyle yakalandı.

Yapılan tahkikat sonrası 2 şahıs da mahkemeye çıkarıldı. Emre K. tutuklandı ve cezaevine teslim edildi. Diğer şahıs ise denetimli serbestlik şartıyla mahkemece adli kontrol aldı. Zeytinburnu Emniyeti uyuşturucuyla mücadeleyi kesintisiz devam ettiriyor.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.