SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sümer Mahallesi Sokak İftarı AK Parti ve CHP’yi buluşturdu

GÜNDEM 25.06.2015 - 11:46, Güncelleme: 25.06.2015 - 11:46
 

Sümer Mahallesi Sokak İftarı AK Parti ve CHP’yi buluşturdu

Kaybolmaya yüz tutmuş geleneği sürdürmeye devam eden Zeytinburnu Belediyesi, aralıksız düzenlediği sokak iftarlarıyla mahalle sakinlerinin sofralarını renklendiriyor. Bu kez sokak sofrası Sümer Mahallesinde kuruldu.

Her gün farklı bir mahallenin kapılarını açtığı sokak iftarlarında bu akşam Sümer Mahallesi konuklarını ağırladı. 2 bin kişinin misafir edildiği sokak iftarlarında lokma tatlısından ayranına kadar hiçbir ayrıntıyı göz ardı etmeyen belediyenin hayırsever iş adamlarıyla organize ettiği mahalle iftarlarına vatandaşlar, yoğun ilgi gösteriyor.  Sokak iftarlarıyla birlikte uzun bir süre sonra bir araya gelme fırsatını yakalayan komşular, aynı masada vakit geçirmenin keyfini çıkarırken masada yarım kalan sohbetler, evlere taşınıyor. CHP Eski Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi Ercihan Ekşi'nin sponsorluğunda Zeytinburnu Belediyesinin yaptığı sokak iftarı Sümer Mahallesi 26/2 sokakta yapıldı. Sponsor CHP eski meclis üyesi olunca 3.Dönem Belediye başkanı Dr. Adil Emecan başta olmak üzere çok sayıda CHP'li de katıldı. Ekşi'nin CHP'li dostları da yoğun bir katılım ile sokak iftarına katılınca muhalefet ve iktidar aynı iftar sofrası etrafında bir araya geldi. Üçüncü dönem Zeytinburnu Belediye başkanı Dr. Adil Emecan, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, CHP İlçe Başkanı Barboros Doğruel, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Ferruz Kutsal, Gönül Demirel, AK Parti ve CHP Meclis üyeleri, CHP eski meclis üyesi Fikret Konya, eski İl genel meclis üyesi Yaşar Dindar başta olmak üzere çok sayıda yönetici ve vatndaşta Sümer mahallesinde yapılan sokak iftarına katıldı.  Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın yaptığı konuşmada iftarlarına katılan herkese ve daha önce birlikte görev yaptıkları meclis üyesi Ercihan Ekşi'ye, Dr.Adil Emecan'a teşekkür etti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Kaybolmaya yüz tutmuş geleneği sürdürmeye devam eden Zeytinburnu Belediyesi, aralıksız düzenlediği sokak iftarlarıyla mahalle sakinlerinin sofralarını renklendiriyor. Bu kez sokak sofrası Sümer Mahallesinde kuruldu.

Her gün farklı bir mahallenin kapılarını açtığı sokak iftarlarında bu akşam Sümer Mahallesi konuklarını ağırladı. 2 bin kişinin misafir edildiği sokak iftarlarında lokma tatlısından ayranına kadar hiçbir ayrıntıyı göz ardı etmeyen belediyenin hayırsever iş adamlarıyla organize ettiği mahalle iftarlarına vatandaşlar, yoğun ilgi gösteriyor.  Sokak iftarlarıyla birlikte uzun bir süre sonra bir araya gelme fırsatını yakalayan komşular, aynı masada vakit geçirmenin keyfini çıkarırken masada yarım kalan sohbetler, evlere taşınıyor.

CHP Eski Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi Ercihan Ekşi'nin sponsorluğunda Zeytinburnu Belediyesinin yaptığı sokak iftarı Sümer Mahallesi 26/2 sokakta yapıldı. Sponsor CHP eski meclis üyesi olunca 3.Dönem Belediye başkanı Dr. Adil Emecan başta olmak üzere çok sayıda CHP'li de katıldı. Ekşi'nin CHP'li dostları da yoğun bir katılım ile sokak iftarına katılınca muhalefet ve iktidar aynı iftar sofrası etrafında bir araya geldi.

Üçüncü dönem Zeytinburnu Belediye başkanı Dr. Adil Emecan, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, CHP İlçe Başkanı Barboros Doğruel, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Ferruz Kutsal, Gönül Demirel, AK Parti ve CHP Meclis üyeleri, CHP eski meclis üyesi Fikret Konya, eski İl genel meclis üyesi Yaşar Dindar başta olmak üzere çok sayıda yönetici ve vatndaşta Sümer mahallesinde yapılan sokak iftarına katıldı.  Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın yaptığı konuşmada iftarlarına katılan herkese ve daha önce birlikte görev yaptıkları meclis üyesi Ercihan Ekşi'ye, Dr.Adil Emecan'a teşekkür etti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.