SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sultan Murad Camii Ihlamur Kokacak

KÜLTÜR 26.09.2017 - 09:31, Güncelleme: 26.09.2017 - 09:31
 

Sultan Murad Camii Ihlamur Kokacak

Zeytinburnu’nda geçtiğimiz yıl ibadete açılan Sultan Murad Camii’nin çevre düzenlemesi tamamlandı. Ihlamur ağaçlarıyla çevrelenen cami ibadet sonrası avluda dinlenen vatandaşlar için ferah bir alan sağlayacak.

Zeytinburnu Belediyesi, geçtiğimiz yıl ibadete açılan Sultan Murad Camii’nin çevre düzenlemesini tamamladı. Yüzlerce kişinin aynı anda ibadete edebildiği cami yeni yüzüyle ilçe sakinlerine hizmet edecek. Yapılan çevre düzenlemesi kapsamında Merkezefendi Mahallesi G/43 Sokak ile G/45 Sokak kesişiminde bulunan Sultan Murad Camii’nin etrafına ıhlamur ağaçları dikildi. Zemin katın 325 metrekare mahfil katın ise 193 metrekareden oluştuğu camide 820 metrekare beton parke ile döşendi. Ayrıca cami cemaatinin namaz çıkışında oturup dinlenebilmesi için avluya bank yerleştiren Zeytinburnu Belediyesi, araç parkını önlemek için de 36 adet beton sınır elemanı ve 58 adet granit sınır elamanı dikerek kaldırımlara araç park edilmesini engelledi. İlçedeki tüm camilerde olduğu gibi lavaboların ve şadırvanların ücretsiz olduğu Sultan Murad Camii, her 15 dakikada bir “Hijyen ekibi” tarafından temizlenip gül suyu ile parfümleniyor.
Zeytinburnu’nda geçtiğimiz yıl ibadete açılan Sultan Murad Camii’nin çevre düzenlemesi tamamlandı. Ihlamur ağaçlarıyla çevrelenen cami ibadet sonrası avluda dinlenen vatandaşlar için ferah bir alan sağlayacak.

Zeytinburnu Belediyesi, geçtiğimiz yıl ibadete açılan Sultan Murad Camii’nin çevre düzenlemesini tamamladı. Yüzlerce kişinin aynı anda ibadete edebildiği cami yeni yüzüyle ilçe sakinlerine hizmet edecek.

Yapılan çevre düzenlemesi kapsamında Merkezefendi Mahallesi G/43 Sokak ile G/45 Sokak kesişiminde bulunan Sultan Murad Camii’nin etrafına ıhlamur ağaçları dikildi. Zemin katın 325 metrekare mahfil katın ise 193 metrekareden oluştuğu camide 820 metrekare beton parke ile döşendi. Ayrıca cami cemaatinin namaz çıkışında oturup dinlenebilmesi için avluya bank yerleştiren Zeytinburnu Belediyesi, araç parkını önlemek için de 36 adet beton sınır elemanı ve 58 adet granit sınır elamanı dikerek kaldırımlara araç park edilmesini engelledi.

İlçedeki tüm camilerde olduğu gibi lavaboların ve şadırvanların ücretsiz olduğu Sultan Murad Camii, her 15 dakikada bir “Hijyen ekibi” tarafından temizlenip gül suyu ile parfümleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.