SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Süheyl Batum'un annesi vefat etti

KÜLTÜR 19.05.2015 - 16:27, Güncelleme: 19.05.2015 - 16:27
 

Süheyl Batum'un annesi vefat etti

Zeytinburnu 1. Noteri olan Süheyl Batum'un annesi Rezzan Gülöz Batum'un hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Prof. Dr. Süheyl Batum’u telefonla arayarak, annesi Rezzan Gülöz Batum’un hayatını kaybetmesi nedeni ile başsağlığı diledi. CHP Genel Merkezi'nden verilen bilgiye göre; Kılıçdaroğlu, Milletvekili Batum’a, “Anneniz, Emekli İstanbul Zeytinburnu 1. Noteri Rezzan Gülöz Batum'un hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duydum. Anneniz Rezzan Gülöz hanımefendiye rahmet size ve şahsınızda ailenize, yakınlarınıza başsağlığı ile sabır diliyorum.” dedi. Batum'un cenazesi Pazartesi öğle namazının ardından Teşvikiye Camii'nden kaldırıldı. Rezzan Gülöz Batum, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Batum, Florance Nightingale Hastanesi'nde bir süredir tedavi görüyordu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu 1. Noteri olan Süheyl Batum'un annesi Rezzan Gülöz Batum'un hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Prof. Dr. Süheyl Batum’u telefonla arayarak, annesi Rezzan Gülöz Batum’un hayatını kaybetmesi nedeni ile başsağlığı diledi.

CHP Genel Merkezi'nden verilen bilgiye göre; Kılıçdaroğlu, Milletvekili Batum’a, “Anneniz, Emekli İstanbul Zeytinburnu 1. Noteri Rezzan Gülöz Batum'un hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duydum. Anneniz Rezzan Gülöz hanımefendiye rahmet size ve şahsınızda ailenize, yakınlarınıza başsağlığı ile sabır diliyorum.” dedi.

Batum'un cenazesi Pazartesi öğle namazının ardından Teşvikiye Camii'nden kaldırıldı. Rezzan Gülöz Batum, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Batum, Florance Nightingale Hastanesi'nde bir süredir tedavi görüyordu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.