SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sokak ortasında Husumetlisine böyle kurşun yağdırdı

GÜNDEM 04.04.2022 - 11:53, Güncelleme: 04.04.2022 - 11:53
 

Sokak ortasında Husumetlisine böyle kurşun yağdırdı

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesinde bir şüpheli, park halindeki aracın içinde oturan husumetlisine kurşun yağdırdı. Saldırgan şüpheli koşarak olay yerinden uzaklaşırken, vücudunun farklı yerlerinden vurulan şahıs arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Saldırı anları ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi'nde Cuma günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, A.T. park halindeki otomobilin içinde otururken şüpheli kişi sakin adımlarla aracın yanına geldi. Şüpheli, bir anda belindeki silahı çıkararak husumetlisine 4-5 el ateş etti. Kurşunların hedefi olan A.T. aracının içinden çıkarak kendini kaldırıma bıraktı. Arkadaşları yaralı A.T.'yi otomobile geri bindirerek hastaneye götürdü. Vücudunun farklı yerlerine kurşun isabet eden A.T.'nin hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Saldırgan kişi hızla olay yerinden uzaklaşırken silah seslerini duyan polis ekipleri peşine takıldı. Uzun süren kovalamacanın ardından saldırgan izini kaybettirmeyi başardı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sakin adımlarla park halindeki aracın yanına gelen şüpheli belindeki silahı çıkararak A.T.'ye ateş ediyor. Şüpheli koşarak uzaklaşırken kısa süre önce olay yerinden geçen polis ekipleri peşine takılıyor. Arkadaşları yaralı A.T.'yi otomobille hastaneye götürüyor. Silah seslerini duyduktan sonra olay yerine gelen mahalle sakini, "Ben o an da kahvedeydim. Silah seslerini duydum. Dört beş el ateş edildi. Dışarı çıktığımızda herkes gitmişti. Şahsın aşağıya doğru kaçtığını gördük. Biz ateş edildikten sonra dışarı çıktık. Olay anını göremedik. Vurulan kişiler arabanın içindeydi, arabayla gittiler. Herhangi bir şey göremedik" şeklinde konuştu.
Zeytinburnu Veliefendi Mahallesinde bir şüpheli, park halindeki aracın içinde oturan husumetlisine kurşun yağdırdı. Saldırgan şüpheli koşarak olay yerinden uzaklaşırken, vücudunun farklı yerlerinden vurulan şahıs arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Saldırı anları ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi'nde Cuma günü saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, A.T. park halindeki otomobilin içinde otururken şüpheli kişi sakin adımlarla aracın yanına geldi. Şüpheli, bir anda belindeki silahı çıkararak husumetlisine 4-5 el ateş etti. Kurşunların hedefi olan A.T. aracının içinden çıkarak kendini kaldırıma bıraktı. Arkadaşları yaralı A.T.'yi otomobile geri bindirerek hastaneye götürdü. Vücudunun farklı yerlerine kurşun isabet eden A.T.'nin hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Saldırgan kişi hızla olay yerinden uzaklaşırken silah seslerini duyan polis ekipleri peşine takıldı. Uzun süren kovalamacanın ardından saldırgan izini kaybettirmeyi başardı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sakin adımlarla park halindeki aracın yanına gelen şüpheli belindeki silahı çıkararak A.T.'ye ateş ediyor. Şüpheli koşarak uzaklaşırken kısa süre önce olay yerinden geçen polis ekipleri peşine takılıyor. Arkadaşları yaralı A.T.'yi otomobille hastaneye götürüyor.

Silah seslerini duyduktan sonra olay yerine gelen mahalle sakini, "Ben o an da kahvedeydim. Silah seslerini duydum. Dört beş el ateş edildi. Dışarı çıktığımızda herkes gitmişti. Şahsın aşağıya doğru kaçtığını gördük. Biz ateş edildikten sonra dışarı çıktık. Olay anını göremedik. Vurulan kişiler arabanın içindeydi, arabayla gittiler. Herhangi bir şey göremedik" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.