SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Seyitnizam Konakları’nın Lansmanı yapıldı

27.12.2019 - 20:18, Güncelleme: 27.12.2019 - 20:18
 

Seyitnizam Konakları’nın Lansmanı yapıldı

İstanbul’un yeni merkezlerinden biri olan Zeytinburnu hızını azaltmadan büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Irmak Grup 45 Yıllık tecrübesiyle Seyitnizam Konaklarıyla hem bu gelişen ve değişen bölgeye değer katıyor hem de aile hayatı için herşey düşünülmüş butik bir projeye imza atıyor.

Rum Vakfı'nın yaklaşık 10 dönümlük arazisi üzerine yapılacak olan Seyitnizam Konakları için Lansman toplantısı Zeytinburnu’nda yapıldı. Irmak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Akgül davetlilere proje hakkında bilgi verdi.Her detayı sevdiklerinizle güzel vakit geçirmeniz için tasarlanmış bu projede lüks kavramını, standarta dönüştürdük. Projenin Her Metrekaresi Özenle Tasarlandı. Farklı daire tipleri ve metrekare alternatifleri ile her ihtiyaca karşılık vermeye çalışan mimarlarımız projemizin her detayını özenle çalıştı. Her metrekaresini ayrı ayrı kullanabileceğiniz bu projede yola çıktığımız vizyonumuz olan kültür, tarih ve modernizmin beraber kullanıldığını ailenizle keyifli vakit geçirirken hissedeceksiniz. Seyitnizam Konakları, Konumu açısından çok avantajlı olan Seyitnizam Konakları, hem avm hastaneler hemde cafe ve restaurantlara yakın olması ile sosyal hayatınız ve gereksinimleriniz için harika bir fırsat sunuyor. Hastane, Üniversite ve Avm’ye 5 Dakika mesafede. Seyitnizam Konakları; 3+1 4+1 ve 5+1 daire seçenekleriyle ferah, aydınlık ve kaliteli mimarisi, komşuluk ilişkilerinizi canlandıracak ve sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirmenizi sağlayacak. Kısa sürede satışını tamamlayacağımızı düşünüyorum. Yanımızda olan herkese teşekkür ederim dedi. Dua ile başlayan Lansman Toplantısı maket üzerinde projenin tanıtılması ile sürdü. Henüz net bir fiyat olmayan projede lansman fiyatlarının oldukça uygun tutulduğu ifade edildi. Butik bir proje olan Irmak Seyitnizam Konaklarının Lansman toplantısına, Zeytinburnu Belediye Başkan yardımcıları Av. Saffet Öz, Osman Dinç, Hurşit Bekaroğlu ve eski Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Selami Delibalta, Ak Parti Belediye Meclis Grup Başkan vekili Av. Muhammed Kaynar, Irmak Spor Onursal Başkanı Cenap Altıok, Irmak spor Kulüp Başkanı Sabri Altıok, Irmak Grup Ceo’su Burak Akgül başta olmak üzere çok sayıda bürokrat, iş adamı ve davetlinin katıldığı toplantıda dualar edilerek projenin hayırlı bir şekilde başlayıp bitmesi temenni edildi. SEYİTNİZAM KONAKLARI SATIŞ OFİSİ: Seyitnizam Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, Yeni Balıklı Çırpıcı Yolu Sokak No.3/36 Zeytinburnu / İSTANBUL Tel: 0212 415 41 41 ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İstanbul’un yeni merkezlerinden biri olan Zeytinburnu hızını azaltmadan büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Irmak Grup 45 Yıllık tecrübesiyle Seyitnizam Konaklarıyla hem bu gelişen ve değişen bölgeye değer katıyor hem de aile hayatı için herşey düşünülmüş butik bir projeye imza atıyor.

Rum Vakfı'nın yaklaşık 10 dönümlük arazisi üzerine yapılacak olan Seyitnizam Konakları için Lansman toplantısı Zeytinburnu’nda yapıldı. Irmak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Akgül davetlilere proje hakkında bilgi verdi.Her detayı sevdiklerinizle güzel vakit geçirmeniz için tasarlanmış bu projede lüks kavramını, standarta dönüştürdük. Projenin Her Metrekaresi Özenle Tasarlandı. Farklı daire tipleri ve metrekare alternatifleri ile her ihtiyaca karşılık vermeye çalışan mimarlarımız projemizin her detayını özenle çalıştı. Her metrekaresini ayrı ayrı kullanabileceğiniz bu projede yola çıktığımız vizyonumuz olan kültür, tarih ve modernizmin beraber kullanıldığını ailenizle keyifli vakit geçirirken hissedeceksiniz.

Seyitnizam Konakları, Konumu açısından çok avantajlı olan Seyitnizam Konakları, hem avm hastaneler hemde cafe ve restaurantlara yakın olması ile sosyal hayatınız ve gereksinimleriniz için harika bir fırsat sunuyor. Hastane, Üniversite ve Avm’ye 5 Dakika mesafede. Seyitnizam Konakları; 3+1 4+1 ve 5+1 daire seçenekleriyle ferah, aydınlık ve kaliteli mimarisi, komşuluk ilişkilerinizi canlandıracak ve sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirmenizi sağlayacak. Kısa sürede satışını tamamlayacağımızı düşünüyorum. Yanımızda olan herkese teşekkür ederim dedi.

Dua ile başlayan Lansman Toplantısı maket üzerinde projenin tanıtılması ile sürdü. Henüz net bir fiyat olmayan projede lansman fiyatlarının oldukça uygun tutulduğu ifade edildi. Butik bir proje olan Irmak Seyitnizam Konaklarının Lansman toplantısına, Zeytinburnu Belediye Başkan yardımcıları Av. Saffet Öz, Osman Dinç, Hurşit Bekaroğlu ve eski Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap, Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Selami Delibalta, Ak Parti Belediye Meclis Grup Başkan vekili Av. Muhammed Kaynar, Irmak Spor Onursal Başkanı Cenap Altıok, Irmak spor Kulüp Başkanı Sabri Altıok, Irmak Grup Ceo’su Burak Akgül başta olmak üzere çok sayıda bürokrat, iş adamı ve davetlinin katıldığı toplantıda dualar edilerek projenin hayırlı bir şekilde başlayıp bitmesi temenni edildi.

SEYİTNİZAM KONAKLARI SATIŞ OFİSİ: Seyitnizam Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, Yeni Balıklı Çırpıcı Yolu Sokak No.3/36 Zeytinburnu / İSTANBUL Tel: 0212 415 41 41

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.