SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Sevdiği kız onu uyuşturucu bataklığına sürükledi ya sonrası…

KÜLTÜR 25.05.2017 - 09:09, Güncelleme: 25.05.2017 - 09:09
 

Sevdiği kız onu uyuşturucu bataklığına sürükledi ya sonrası…

Tanıştığı kız arkadaşı yüzünden uyuşturucunun bataklığına sürüklenen Hasan Ölmez’in hayata tutunmak ve bu bataklıktan çıkma için verdiği inanılmaz mücadelenin hikayesi. Hikayenin baş kahramanlarından biri ise Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap..

Hasan ölmez geleceğe dair hayalleri olan bir gençti. 14 Yaşında Yenidoğan Güneş sporda futbol oynadı. Futbolda geleceğe dair hayalleri vardı. İyi bir futbolcu olmak için daha çok çalışıyordu. Kendini adeta futbola adamıştı. Hocasının desteğiyle İstanbul seçmelerine katıldı kazandı. Artık futbolda bir adım daha öne çıkmıştı. Hem futbol oynayacaktı hem de ailesine destek olmak için çalışacaktı. Hayatında hiç sevgilisi olmamıştı. Kendi sokaklarında bir kızla tanıştı. Tanıştığı kız Hasan’a gel birlikte takılalım. Çalış çalı nereye kadar dedi. Hasan’da çalışmak yerine kızla sokaklarda takılmaya başladı. Bir süre son ise artık eve gitmemeye sokaklar sabahlamaya başladı. Önce tinerin tadına kız arkadaşı tarafından baktırıldı. Sonra tinere alıştı. Bir süre sonra ise tüm maddelere. Artık Hasan kullanılmaya başlama aşamasına getirilmişti. Kız arkadaşı Hasan’ı daha geniş bir çevrele tanıştır. İlk tema bir evde oldu. Artık kalacakları evde 10 Tane kız 20 tane erkek kalıyordu. Gece o eve gittiklerinde ilk gördüğü hepsi madde bağımlısı ve kendilerinden geçmişti. İstemese de, korksa da artık çok fazla seçeneği yoktu. Gençti cahildi. Artık madde bağımlıları çetesinin eline düşmüşü. Çıkmak istese de artık çıkamayacaktı. Bu çete artık amacına ulaşmış. Kızları kullanarak ağlarına düşürdüğü Hasan’ı kullanmaya başlayacaktı. İlk iş sokaklarda dilendirerek para kazandırmak için Hasan’ı kullandılar. Hasan sokaklarda dilenirken yolu bir gün oradan geçen Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap’a ulaştı. Kasap’ın makam aracını durduran Hasan Ölmez sadece Başkanım beni kurtar dedi. Ben bu illetten kurulmak istiyorum dedi. Gökhan Başkan Hasan’a sadece tek bir soru sordu ve üç kez tekrarladı. Gerçekten kurtulmak istiyor musun Hasan Evet dedi. Gökhan Başkan ertesi gün araç gönderdi Hasan’ı dilendiği yerden aldırdı ve uzun bir tedavi için Balıklı Rum Hastanesine yatırdı. Hasan yaklaşık İki yıldan daha fazla süren tedavi sonrası bağımlılıktan büyük oranda kurtuldu. Bu esnada kendisi maneviyata adayan Hasan Ölmez namaza başladı. Tamamen madde bataklığından Kurtulan Hasan evlendi ve mutlu bir ailesi oldu. Artık kendisini eşi, işi ve çocuklarına adayan Hasan Ölmez son doğan erkek çocuğuna kendisini bataklıktan kurtaran Gökhan Kasap’ın adını verdi. Ailesiyle birlikte Gökhan Başkanı ziyaret eden Ölmez ailesi kendisine bir kez daha teşekkür etti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Tanıştığı kız arkadaşı yüzünden uyuşturucunun bataklığına sürüklenen Hasan Ölmez’in hayata tutunmak ve bu bataklıktan çıkma için verdiği inanılmaz mücadelenin hikayesi. Hikayenin baş kahramanlarından biri ise Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap..

Hasan ölmez geleceğe dair hayalleri olan bir gençti. 14 Yaşında Yenidoğan Güneş sporda futbol oynadı. Futbolda geleceğe dair hayalleri vardı. İyi bir futbolcu olmak için daha çok çalışıyordu. Kendini adeta futbola adamıştı. Hocasının desteğiyle İstanbul seçmelerine katıldı kazandı. Artık futbolda bir adım daha öne çıkmıştı. Hem futbol oynayacaktı hem de ailesine destek olmak için çalışacaktı.

Hayatında hiç sevgilisi olmamıştı. Kendi sokaklarında bir kızla tanıştı. Tanıştığı kız Hasan’a gel birlikte takılalım. Çalış çalı nereye kadar dedi. Hasan’da çalışmak yerine kızla sokaklarda takılmaya başladı. Bir süre son ise artık eve gitmemeye sokaklar sabahlamaya başladı. Önce tinerin tadına kız arkadaşı tarafından baktırıldı. Sonra tinere alıştı. Bir süre sonra ise tüm maddelere. Artık Hasan kullanılmaya başlama aşamasına getirilmişti.

Kız arkadaşı Hasan’ı daha geniş bir çevrele tanıştır. İlk tema bir evde oldu. Artık kalacakları evde 10 Tane kız 20 tane erkek kalıyordu. Gece o eve gittiklerinde ilk gördüğü hepsi madde bağımlısı ve kendilerinden geçmişti. İstemese de, korksa da artık çok fazla seçeneği yoktu. Gençti cahildi. Artık madde bağımlıları çetesinin eline düşmüşü. Çıkmak istese de artık çıkamayacaktı.

Bu çete artık amacına ulaşmış. Kızları kullanarak ağlarına düşürdüğü Hasan’ı kullanmaya başlayacaktı. İlk iş sokaklarda dilendirerek para kazandırmak için Hasan’ı kullandılar. Hasan sokaklarda dilenirken yolu bir gün oradan geçen Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap’a ulaştı. Kasap’ın makam aracını durduran Hasan Ölmez sadece Başkanım beni kurtar dedi. Ben bu illetten kurulmak istiyorum dedi.

Gökhan Başkan Hasan’a sadece tek bir soru sordu ve üç kez tekrarladı. Gerçekten kurtulmak istiyor musun Hasan Evet dedi. Gökhan Başkan ertesi gün araç gönderdi Hasan’ı dilendiği yerden aldırdı ve uzun bir tedavi için Balıklı Rum Hastanesine yatırdı. Hasan yaklaşık İki yıldan daha fazla süren tedavi sonrası bağımlılıktan büyük oranda kurtuldu.

Bu esnada kendisi maneviyata adayan Hasan Ölmez namaza başladı. Tamamen madde bataklığından Kurtulan Hasan evlendi ve mutlu bir ailesi oldu. Artık kendisini eşi, işi ve çocuklarına adayan Hasan Ölmez son doğan erkek çocuğuna kendisini bataklıktan kurtaran Gökhan Kasap’ın adını verdi. Ailesiyle birlikte Gökhan Başkanı ziyaret eden Ölmez ailesi kendisine bir kez daha teşekkür etti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.