SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şenol Gürele Kulüpler Birliği Başkanlığına aday

28.07.2012 - 13:52, Güncelleme: 28.07.2012 - 13:52
 

Şenol Gürele Kulüpler Birliği Başkanlığına aday

Zeytinburnu Amatör Spor Kulüpler Birliğinin iki ay sonra yapılacak olan kongre öncesi Zeytinburnu Merkezefendispor Kulüp Başkanı Şenol Gürele Zeytinburnu Haber'e adaylığını açıkladı.

30 yıldır İstanbul futbolun içinde olan gerek Zeytinburnu'nda gerekse diğer ilçelerde ki çalışmalar yaparak büyük taktir toplayan Merkezefendispor Kulüp Başkanı Şenol Gürele Kulüpler Birliği Başkanlığı için bende varım dedi. Şenol Gürele yaptığı açıklamada, "Amatör Spor Kulüpleri Birliği kongresi yaklaşıyor. Spor kulüplerinin çözülmemiş pek çok sorunu var. Yıllardır bu camianın içinde olan biri olarak, birliğin sorunlarını çözmek için arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Adaylık her kulüp başkanının doğal hakkıdır. Ancak kulüplerin desteğini alan seçilecektir. Kulüp Başkanlarımız desteklerse neden olmasın, biz şimdiye kadar hiçbir sorumluluktan ve görevden kaçmadık. Zeytinburnu Amatör Spor Kulüpleri için gereken hizmeti yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın'' dedi. Zeytinburnu Merkezefendispor Kulüp Başkanı Şenol Gürele, Zeytinburnu Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı olması halinde hedeflerini şöyle açıkladı. 1-Kulüpler içinde kırgınlığın kalkması için kişisel menfaatleri ortadan kaldırıp sorunları olan kulüplere öncelik vereceğiz. 2-Yürütme kurulunu 15 günde bir toplayıp kulüplerimizin sorunlarını ayın ilk haftası genel kurula anlatacağız 3-Hasan Doğan Tesislerinde trübün üstü kapanması, skorbort un çalışır duruma gelmesi, trübünün ortadan bölünmesi için çalışma yapacağız. 4-Aylık yapılacak genel toplantılarının ortak bir yerde kahvaltılı yada eğer müsait ortamları var ise kulüplerin kendi lokallerinde yapılmasını önereceğiz. 5-Yerel basınla olan ilişkilerimizi güçlendirip çıkan gazetede( AMATÖRLERİMİZİN SAYFASI ) yapıp tüm kulüplerimizin çalışmalarının bu sayfalarda yer almasını sağlayacağız. 6-Sezon başı hazırlık döneminde kulüplerin oyuncu denemesi için hafta sonu rakip aramaması için DOSTLUK TURNUVASI düzenlemeyi önereceğiz. 7- Zeytinburnu Amatörler Birliğinin web sayfasını oluşturacağız etkinliklerimizi anlatacağız. 8-İlçemizin biriken sorunlarını çözebilmek için belediyemiz bünyesinde spor müdürlüğü olmasını önereceğiz. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Zeytinburnu Amatör Spor Kulüpler Birliğinin iki ay sonra yapılacak olan kongre öncesi Zeytinburnu Merkezefendispor Kulüp Başkanı Şenol Gürele Zeytinburnu Haber'e adaylığını açıkladı.
30 yıldır İstanbul futbolun içinde olan gerek Zeytinburnu'nda gerekse diğer ilçelerde ki çalışmalar yaparak büyük taktir toplayan Merkezefendispor Kulüp Başkanı Şenol Gürele Kulüpler Birliği Başkanlığı için bende varım dedi.

Şenol Gürele yaptığı açıklamada, "Amatör Spor Kulüpleri Birliği kongresi yaklaşıyor. Spor kulüplerinin çözülmemiş pek çok sorunu var. Yıllardır bu camianın içinde olan biri olarak, birliğin sorunlarını çözmek için arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Adaylık her kulüp başkanının doğal hakkıdır. Ancak kulüplerin desteğini alan seçilecektir. Kulüp Başkanlarımız desteklerse neden olmasın, biz şimdiye kadar hiçbir sorumluluktan ve görevden kaçmadık. Zeytinburnu Amatör Spor Kulüpleri için gereken hizmeti yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.

Zeytinburnu Merkezefendispor Kulüp Başkanı Şenol Gürele, Zeytinburnu Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı olması halinde hedeflerini şöyle açıkladı.

1-Kulüpler içinde kırgınlığın kalkması için kişisel menfaatleri ortadan kaldırıp sorunları olan kulüplere öncelik vereceğiz.

2-Yürütme kurulunu 15 günde bir toplayıp kulüplerimizin sorunlarını ayın ilk haftası genel kurula anlatacağız

3-Hasan Doğan Tesislerinde trübün üstü kapanması, skorbort un çalışır duruma gelmesi, trübünün ortadan bölünmesi için çalışma yapacağız.

4-Aylık yapılacak genel toplantılarının ortak bir yerde kahvaltılı yada eğer müsait ortamları var ise kulüplerin kendi lokallerinde yapılmasını önereceğiz.

5-Yerel basınla olan ilişkilerimizi güçlendirip çıkan gazetede( AMATÖRLERİMİZİN SAYFASI ) yapıp tüm kulüplerimizin çalışmalarının bu sayfalarda yer almasını sağlayacağız.

6-Sezon başı hazırlık döneminde kulüplerin oyuncu denemesi için hafta sonu rakip aramaması için DOSTLUK TURNUVASI düzenlemeyi önereceğiz.

7- Zeytinburnu Amatörler Birliğinin web sayfasını oluşturacağız etkinliklerimizi anlatacağız.

8-İlçemizin biriken sorunlarını çözebilmek için belediyemiz bünyesinde spor müdürlüğü olmasını önereceğiz.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.