SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Selvispor'da Mehmet Teke Dönemi başladı

18.05.2014 - 10:56, Güncelleme: 18.05.2014 - 10:56
 

Selvispor'da Mehmet Teke Dönemi başladı

Zeytinburnu'muzun Süper Amatör'deki temsilerinden Selvispor'da teknik direktörlüğe Mehmet Teke getirildi.

Geçtiğimiz sezon Zeytinburnu Yıldız’ı Süper Amatör Kümeye taşıyan genç çalıştırıcı ile bugün her konuda anlaşma sağlandı. Teke attığı imza ile Zeytinburnu temsilcisinde resmen yeni görevine başladı. Teknik direktör Mehmet Teke'nin yardımcılığına ise Cihan Çelik getirildi. Teke daha öncede Selvispor'da görev yaptı ve bu kez yarım bıraktığı işi Süper Amatör Şampiyonluğunu geçip yeniden bir tarih yazmak için Selvispor'a imza attı. Selvispor Kulüp Başkanı Yahya Dediş imza töreni sonrası  yaptığı açıklamada, Biz Selvispor olarak geçmişten dersler çıkararak geleceğe bakarız. Bizim için her yeni başlangıç yep yeni hedefler demektir. Biz Mehmet Hocamız ile bundan önceki sezonlarda çalıştık. Kendisin çok yekinen tanıyoruz. Selvispor artık altyapısı yönetimi ve A kadrosu ile kurumsal bir takım. Bir kaç sezondur talihsiz bir şeklide takıldığımız Süper Amatör'de bu yıl şampiyonluk yaşarak bir üst lige çıkmak istiyoruz. Hocamıza güvenimiz tamdır. Yeni sezonda çok farklı bir Selvispor olacak dedi. Selvispor As Başkanı Mustafa Ödübek ve Başkan Vekili Hüseyin Dediş'te Mehmet Teke'nin Selvispor Teknik Direktörü olarak yeniden görev almasının takıma farklı bir hava katacağının ve Kulübü çok iyi tanıyan bir hocanın daha verimli olacağının altını çizdiler. Ödübek ve Ddeiş yeni dönemde Mehmet Teke'ye başarılar dilediler. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu'muzun Süper Amatör'deki temsilerinden Selvispor'da teknik direktörlüğe Mehmet Teke getirildi.

Geçtiğimiz sezon Zeytinburnu Yıldız’ı Süper Amatör Kümeye taşıyan genç çalıştırıcı ile bugün her konuda anlaşma sağlandı. Teke attığı imza ile Zeytinburnu temsilcisinde resmen yeni görevine başladı. Teknik direktör Mehmet Teke'nin yardımcılığına ise Cihan Çelik getirildi. Teke daha öncede Selvispor'da görev yaptı ve bu kez yarım bıraktığı işi Süper Amatör Şampiyonluğunu geçip yeniden bir tarih yazmak için Selvispor'a imza attı.

Selvispor Kulüp Başkanı Yahya Dediş imza töreni sonrası  yaptığı açıklamada, Biz Selvispor olarak geçmişten dersler çıkararak geleceğe bakarız. Bizim için her yeni başlangıç yep yeni hedefler demektir. Biz Mehmet Hocamız ile bundan önceki sezonlarda çalıştık. Kendisin çok yekinen tanıyoruz. Selvispor artık altyapısı yönetimi ve A kadrosu ile kurumsal bir takım. Bir kaç sezondur talihsiz bir şeklide takıldığımız Süper Amatör'de bu yıl şampiyonluk yaşarak bir üst lige çıkmak istiyoruz. Hocamıza güvenimiz tamdır. Yeni sezonda çok farklı bir Selvispor olacak dedi.

Selvispor As Başkanı Mustafa Ödübek ve Başkan Vekili Hüseyin Dediş'te Mehmet Teke'nin Selvispor Teknik Direktörü olarak yeniden görev almasının takıma farklı bir hava katacağının ve Kulübü çok iyi tanıyan bir hocanın daha verimli olacağının altını çizdiler. Ödübek ve Ddeiş yeni dönemde Mehmet Teke'ye başarılar dilediler.

kullan

kullan

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.