SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Selvi Spor'da Kadir Ünver yeniden Başkan seçildi

SPOR 01.08.2021 - 12:19, Güncelleme: 13.08.2021 - 09:40
 

Selvi Spor'da Kadir Ünver yeniden Başkan seçildi

Pandemi nedeniyle yapılamayan ve iki kez ertelenen Zeytinburnu Selvi Spor Genel Kurul Hasan Doğan Tesisi'ndeki kulüp idari merkezinde yapıldı.

Divan başkanlığını Mehmet Alpay'ın yaptığı genel kurul 2. toplantısında okunmuş olan raporlar görüş alan olmadan oy birliği ile kabul edildi. Tek liste ile girilen genel kurulda  yeni yönetim kurulu belirlendi. Delegelerin oy birliğiyle Kadir Ünver İkinci kez Selvi Spor'un Kulüp Başkanı seçildi. Genel kurul sonrasında Selvi Spor minikleri Yıldız Spor minikleri ile Dostluk maçı yaptı. Yeni seçilen Selvi Spor yönetim kurulu ve futbolcu velileri maçı izlediler. Yapılan dostluk maçından sonra Selvi Spor'un 28 minik futbolcusu kendi aralarında çok güzel ve oldukça heyecanlı bir antreman maçı yaptılar. Selvispor Yeni Yönetim Kurulu: Kadir ÜNVER, Şükrü DEDİŞ, Şenol KAHRAMAN, Halis ÖZGENÇ, Hasan Ali KUMAŞ, Şükrü KARAGÜL ve Soner ÇAL, Hasan AVLU, İsmail Hakkı NAMAZCI, Hasan Hüseyin KESER, Ömer BAŞ, Savaş KİREMİT, İsmail ATAOĞLU ve Cengiz ÖZVATAN, Hikmet ŞENER, Kerim ATAOĞLU ve Osman YAKAR, Mustafa SÖNMEZOĞLU, Mustafa ÇİL ve Taylan DEMİRELLİ 
Pandemi nedeniyle yapılamayan ve iki kez ertelenen Zeytinburnu Selvi Spor Genel Kurul Hasan Doğan Tesisi'ndeki kulüp idari merkezinde yapıldı.

Divan başkanlığını Mehmet Alpay'ın yaptığı genel kurul 2. toplantısında okunmuş olan raporlar görüş alan olmadan oy birliği ile kabul edildi. Tek liste ile girilen genel kurulda  yeni yönetim kurulu belirlendi. Delegelerin oy birliğiyle Kadir Ünver İkinci kez Selvi Spor'un Kulüp Başkanı seçildi.

Genel kurul sonrasında Selvi Spor minikleri Yıldız Spor minikleri ile Dostluk maçı yaptı. Yeni seçilen Selvi Spor yönetim kurulu ve futbolcu velileri maçı izlediler. Yapılan dostluk maçından sonra Selvi Spor'un 28 minik futbolcusu kendi aralarında çok güzel ve oldukça heyecanlı bir antreman maçı yaptılar.

Selvispor Yeni Yönetim Kurulu: Kadir ÜNVER, Şükrü DEDİŞ, Şenol KAHRAMAN, Halis ÖZGENÇ, Hasan Ali KUMAŞ, Şükrü KARAGÜL ve Soner ÇAL, Hasan AVLU, İsmail Hakkı NAMAZCI, Hasan Hüseyin KESER, Ömer BAŞ, Savaş KİREMİT, İsmail ATAOĞLU ve Cengiz ÖZVATAN, Hikmet ŞENER, Kerim ATAOĞLU ve Osman YAKAR, Mustafa SÖNMEZOĞLU, Mustafa ÇİL ve Taylan DEMİRELLİ 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.