SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Selvi Spor Kulübü Kongre İlanı-2015

21.06.2015 - 09:01, Güncelleme: 21.06.2015 - 09:01
 

Selvi Spor Kulübü Kongre İlanı-2015

Zeytinburnu Selvi Spor Kulübünün olağan Genel Kurulu aşağıda belirtilen tarihte yapılacaktır.

Zeytinburnu Selvi Spor Kulübü Başkanlığından, Kulübümüzün olağan Kongresi 05.07.2015 tarihinde saat: 14:00’da Velefendi Mahallesi 4 Bağ Sokak No:4 Zeytinburnu (Hasan Doğan Tesisleri Karşısı) Adresinde yapılacaktır. Yukarıdaki belirttiğimiz tarihin çoğunluk sağlanamaması halinde 12.07.2015 tarihinde Saat: 14-00’da aynı adreste yeniden yapılacaktır. Bütün üyelerimize ve kamuoyuna duyurulur. GÜNDEM MADDELERİ: 1-Açılış ve yoklama 2 - Kongre Başkanlık Divanının seçimi, 3-Saygı duruşu, 4- Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, 5- Yönetim ve Denetim Kurulu'nun ayrı ayrı ibra edilmesi, 6- Tahmini: bütçenin görüşülerek onaylanması, 7- Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi, 8- Dilek ve temenniler 9- Kapanış. SELVİ SPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ ADINA BAŞKAN YAHYA DEDİŞ
Zeytinburnu Selvi Spor Kulübünün olağan Genel Kurulu aşağıda belirtilen tarihte yapılacaktır.

Zeytinburnu Selvi Spor Kulübü Başkanlığından, Kulübümüzün olağan Kongresi 05.07.2015 tarihinde saat: 14:00’da Velefendi Mahallesi 4 Bağ Sokak No:4 Zeytinburnu (Hasan Doğan Tesisleri Karşısı) Adresinde yapılacaktır. Yukarıdaki belirttiğimiz tarihin çoğunluk sağlanamaması halinde 12.07.2015 tarihinde Saat: 14-00’da aynı adreste yeniden yapılacaktır. Bütün üyelerimize ve kamuoyuna duyurulur.

GÜNDEM MADDELERİ:

1-Açılış ve yoklama
2 - Kongre Başkanlık Divanının seçimi,
3-Saygı duruşu,
4- Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi,
5- Yönetim ve Denetim Kurulu'nun ayrı ayrı ibra edilmesi,
6- Tahmini: bütçenin görüşülerek onaylanması,
7- Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi,
8- Dilek ve temenniler
9- Kapanış.

SELVİ SPOR KULÜBÜ YÖNETİMİ ADINA BAŞKAN YAHYA DEDİŞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.