SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Selvi Spor A Takım BAL için finale çıkıyor- U-11 ise Şampiyon oldu

KÜLTÜR 19.01.2015 - 21:48, Güncelleme: 19.01.2015 - 21:48
 

Selvi Spor A Takım BAL için finale çıkıyor- U-11 ise Şampiyon oldu

Zeytinburnu Selvi Spor haftayı üç puanla kapattı. Grubunda 2. Olan temsilcimiz BAL elemeleri için Pazar günü kendi evinde Final niteliğindeki maça çıkacak.

Rakiplerinin berabere kalması durumunda Selvi Sporumuz maçını galibiyetle bitirişe bitime bir maç kala Adını BAL elemelerine yazdıracak. Bunun için Pazar Günü Merkezefendi stadında oynanacak olan Selvi spor-Kadırga Spor Maçına Başkan Yahya Dediş tüm Zeytinburnu Halkını davet ediyor. ÇAYIRBAŞINI EVİNDE TECRÜBESİYLE YENDİ İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz Selvispor, deplasmanda karşılaştığı Çayırbaşıspor’u 3-1 mağlup etti. 6 takımın ilk ikiye girmek için, 5 takımın da ligde kalmak için büyük bir uğraş verdiği 2.Grupta, Selvispor, Çayırbaşıspor’un Sarıyer’de konuğu oldu. Rakibine göre daha tecrübeli futbolculara sahip olan temsilcimiz müsabakayı 31 kazanarak puanını 40 yaparken, 3 puanı getiren goller 62.dakikada Gökhan Tandoğan, 70.dakikada Serhat Büyükbayrak ve 78.dakikada Eyüp Aydoğan’dan geldi. Çayırbaşıspor’un sayısını 72.dakikada Serkan kaydederken, Sarıyer ekibi bu sonuçla 23 puanda kaldı. Maç sonrası Başkan Yahya Dediş takıma Ciğeristan’da yemek ziyafeti verdi ver güzel futbollarından dolayı tebrik etti. SELVİ SPOR U-11 ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ Selvi Spor takımları U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 takımları altyapıda 7 Farkı Kategoride mücadele ediyor. U-15 gurubunu ikinci bitirdi. U-17 gurubunu başa baş bir mücadele ile olabilecek en iyi yerde bitirdi.  U-14 ve U-16 Gruplarında mücadele yeni başlıyor.  U-11 Şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluk maçın 6-1 bitti. Selvi Sporun gollerini Mehmet Can 3 Gol, Ahmet 3 Gol attı. Selvi Spor Kulüp Başkanı Yahya Dediş Yeni Amasya Sporun Şampiyonluk maçı için şehir dışında olmasından dolayı Selvi Spor U-11’in kupasını  Elit Yapı Yönetim kurtuluş Başkanı Ömer Baş verdi. Maç sonrası futbolcular ve teknik ekip büyük bir sevinç yaşadı. Alt yapı sorumlusu Ahmet Odabaşoğlu Hoca, en öncelikli teşekkürü Başkan Yahya Dediş’e etti ve şampiyonlukta emeği geçen herkese şükranlarını sundu ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Selvi Spor haftayı üç puanla kapattı. Grubunda 2. Olan temsilcimiz BAL elemeleri için Pazar günü kendi evinde Final niteliğindeki maça çıkacak.

Rakiplerinin berabere kalması durumunda Selvi Sporumuz maçını galibiyetle bitirişe bitime bir maç kala Adını BAL elemelerine yazdıracak. Bunun için Pazar Günü Merkezefendi stadında oynanacak olan Selvi spor-Kadırga Spor Maçına Başkan Yahya Dediş tüm Zeytinburnu Halkını davet ediyor.

ÇAYIRBAŞINI EVİNDE TECRÜBESİYLE YENDİ

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta zirve mücadelesi veren temsilcimiz Selvispor, deplasmanda karşılaştığı Çayırbaşıspor’u 3-1 mağlup etti. 6 takımın ilk ikiye girmek için, 5 takımın da ligde kalmak için büyük bir uğraş verdiği 2.Grupta, Selvispor, Çayırbaşıspor’un Sarıyer’de konuğu oldu. Rakibine göre daha tecrübeli futbolculara sahip olan temsilcimiz müsabakayı 31 kazanarak puanını 40 yaparken, 3 puanı getiren goller 62.dakikada Gökhan Tandoğan, 70.dakikada Serhat Büyükbayrak ve 78.dakikada Eyüp Aydoğan’dan geldi. Çayırbaşıspor’un sayısını 72.dakikada Serkan kaydederken, Sarıyer ekibi bu sonuçla 23 puanda kaldı. Maç sonrası Başkan Yahya Dediş takıma Ciğeristan’da yemek ziyafeti verdi ver güzel futbollarından dolayı tebrik etti.

SELVİ SPOR U-11 ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

Selvi Spor takımları U-11, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 takımları altyapıda 7 Farkı Kategoride mücadele ediyor. U-15 gurubunu ikinci bitirdi. U-17 gurubunu başa baş bir mücadele ile olabilecek en iyi yerde bitirdi.  U-14 ve U-16 Gruplarında mücadele yeni başlıyor.  U-11 Şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluk maçın 6-1 bitti. Selvi Sporun gollerini Mehmet Can 3 Gol, Ahmet 3 Gol attı. Selvi Spor Kulüp Başkanı Yahya Dediş Yeni Amasya Sporun Şampiyonluk maçı için şehir dışında olmasından dolayı Selvi Spor U-11’in kupasını  Elit Yapı Yönetim kurtuluş Başkanı Ömer Baş verdi. Maç sonrası futbolcular ve teknik ekip büyük bir sevinç yaşadı. Alt yapı sorumlusu Ahmet Odabaşoğlu Hoca, en öncelikli teşekkürü Başkan Yahya Dediş’e etti ve şampiyonlukta emeği geçen herkese şükranlarını sundu

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.