SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şehit Şükrü Sancak unutulmadı

KÜLTÜR 25.12.2019 - 22:10, Güncelleme: 25.12.2019 - 22:10
 

Şehit Şükrü Sancak unutulmadı

Ülkücüler,  Bayrama bir hafta kala Ramazan günü iftar vaktinde Zeytinburnu’nda Ülkü Ocaklarında , haince saldırıya uğrayarak şehit edilen Şükrü Sancak’ı yâd ettiler. 

2000 yılının Ramazan ayında terör örgütü tarafından iftara dakikalar kala Zeytinburnu ülkü ocaklarına yapılan silahlı saldırıda şehit olan Şükrü sancak Edirne Süloğlu mezarlığında şehadetinin 19.yılında dualarla anıldı. Zeytinburnu ülkü ocakları ve Edirne ülkü ocaklarının katılımıyla düzenlenen anma programına hem Zeytinburnu’ndan hem Edirne’den geniş katılım oldu. Mezar başında Yasin’i Şerif’in okunduktan sonra mezar Gül suyu ile temizlendi ardından Süloğlu camide cemaate ikindi namazı sonrası mevlid yemeği ikram edildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ  
Ülkücüler,  Bayrama bir hafta kala Ramazan günü iftar vaktinde Zeytinburnu’nda Ülkü Ocaklarında , haince saldırıya uğrayarak şehit edilen Şükrü Sancak’ı yâd ettiler. 

2000 yılının Ramazan ayında terör örgütü tarafından iftara dakikalar kala Zeytinburnu ülkü ocaklarına yapılan silahlı saldırıda şehit olan Şükrü sancak Edirne Süloğlu mezarlığında şehadetinin 19.yılında dualarla anıldı. Zeytinburnu ülkü ocakları ve Edirne ülkü ocaklarının katılımıyla düzenlenen anma programına hem Zeytinburnu’ndan hem Edirne’den geniş katılım oldu. Mezar başında Yasin’i Şerif’in okunduktan sonra mezar Gül suyu ile temizlendi ardından Süloğlu camide cemaate ikindi namazı sonrası mevlid yemeği ikram edildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.