SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şehit Semih Korkut’un İsmi Telsiz Mahallesi’nde Yaşayacak

GÜNDEM 23.03.2021 - 18:46, Güncelleme: 24.03.2021 - 11:41
 

Şehit Semih Korkut’un İsmi Telsiz Mahallesi’nde Yaşayacak

Şehit Uzman Çavuş Semih Korkut’un ismi Zeytinburnu Telsiz Mahallesi’nde ailesinin ikamet ettiği sokağa verildi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Vatan için şehit olan Zeytinburnu’muzun evladı Semih Korkut’un ismi, bundan böyle doğup büyüdüğü sokakta yaşayacak.” dedi.

‘O ARTIK SADECE SİZİN DEĞİL TÜRKİYE’NİN EVLADIDIR’ 7 Temmuz 2018 yılında Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Semih Korkut’un ismi, Zeytinburnu Telsiz Mahallesi’nde doğup büyüdüğü ve halen ailesinin de ikamet ettiği sokağa verildi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Başkan Yardımcıları Osman Dinç, Hurşit Bekaroğlu, Saffet Öz, Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney,  Askerlik Şubesi Başkanımız Albay Halil Akar, Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, Meclis Üyeleri Rıdvan Çakar, İbrahim Cin, Muhammed Kaynar, Reşat Ok, Telsiz Mahallesi Muhtarı Edanur Menteş ve Şehit Semih Korkut’un eşi Berna Korkut ve  ailesinin katıldığı tabela asma töreninde konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “7 Temmuz 2018’de Ağrı Doğubayazıt’ta şehit olan, Zeytinburnu’muzda doğup büyüyen Semih Korkut’un yaşadığı sokağa ismini vererek hatırasını ölümsüzleştirmek istedik. Şehit olana kadar anne ve babasının, aynı zamanda Zeytinburnu’nun evladı olan Semih Korkut, şehit olduğu tarihten itibaren bu coğrafyanın vatan olmasını sağlayan canlardan biri olarak bütün Türkiye’nin şehidi olmuştur. O artık başımızın tacıdır, ismini bu sokakta yaşatacağız.” dedi. MHP'Lİ İLÇE BAŞKANI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI Programda MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu'nun gözyaşlarını tutamadığı gözlenirken, sokağın isminin Semih Korkut olarak düzenlenmesinden dolayı verdiği emeklerinden dolayı Belediye Başkanı Ömer Arısoy'a teşekkür etti. Başkan Kapıcıoğlu Şehitlerimizi hepimizin baştacıdır. Onlar toprağı vatan yapan isimsiz kahramanlardır. Onları yetiştiren anne babaların ellerinden öpüyoruz dedi ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Şehit Uzman Çavuş Semih Korkut’un ismi Zeytinburnu Telsiz Mahallesi’nde ailesinin ikamet ettiği sokağa verildi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Vatan için şehit olan Zeytinburnu’muzun evladı Semih Korkut’un ismi, bundan böyle doğup büyüdüğü sokakta yaşayacak.” dedi.

‘O ARTIK SADECE SİZİN DEĞİL TÜRKİYE’NİN EVLADIDIR’

7 Temmuz 2018 yılında Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Semih Korkut’un ismi, Zeytinburnu Telsiz Mahallesi’nde doğup büyüdüğü ve halen ailesinin de ikamet ettiği sokağa verildi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Başkan Yardımcıları Osman Dinç, Hurşit Bekaroğlu, Saffet Öz, Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney,  Askerlik Şubesi Başkanımız Albay Halil Akar, Ak Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, Meclis Üyeleri Rıdvan Çakar, İbrahim Cin, Muhammed Kaynar, Reşat Ok, Telsiz Mahallesi Muhtarı Edanur Menteş ve Şehit Semih Korkut’un eşi Berna Korkut ve  ailesinin katıldığı tabela asma töreninde konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “7 Temmuz 2018’de Ağrı Doğubayazıt’ta şehit olan, Zeytinburnu’muzda doğup büyüyen Semih Korkut’un yaşadığı sokağa ismini vererek hatırasını ölümsüzleştirmek istedik. Şehit olana kadar anne ve babasının, aynı zamanda Zeytinburnu’nun evladı olan Semih Korkut, şehit olduğu tarihten itibaren bu coğrafyanın vatan olmasını sağlayan canlardan biri olarak bütün Türkiye’nin şehidi olmuştur. O artık başımızın tacıdır, ismini bu sokakta yaşatacağız.” dedi.

MHP'Lİ İLÇE BAŞKANI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Programda MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu'nun gözyaşlarını tutamadığı gözlenirken, sokağın isminin Semih Korkut olarak düzenlenmesinden dolayı verdiği emeklerinden dolayı Belediye Başkanı Ömer Arısoy'a teşekkür etti. Başkan Kapıcıoğlu Şehitlerimizi hepimizin baştacıdır. Onlar toprağı vatan yapan isimsiz kahramanlardır. Onları yetiştiren anne babaların ellerinden öpüyoruz dedi

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.