SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şehit Cihan Karagözlünün göremediği oğlu 4 Yaşında

GÜNDEM 02.04.2021 - 11:19, Güncelleme: 03.04.2021 - 07:13
 

Şehit Cihan Karagözlünün göremediği oğlu 4 Yaşında

Fatih Vezneciler'deki hain saldırıda Şehit olan Cihan Karagözlü'nün hiç göremediği oğlu Bilal 4 yaşına ayak bastı. Bilal için Ankara'da doğum günü kutlaması yapıldı.

Zeytinburnu Şehidimiz Cihan'ın oğlu Bilal'i bu özel gününde Dedesi Zeki Karagözlü ve Babaannesi Mükerrem Karagözlü İstanbul'dan Ankara'ya giderek yalnız bırakmadılar. Anne Gülçin Karagözlü, Dede Metin Turan ve Anneanne Ayşe Turan'ında katılımıyla Bilal'e çol özelbir doğum günü kutlaması yapıldı.. Bilal'in Pastasını Oğlunun yerine koyduğu Torunu ile kesen Dede Zeki Karagözlü; "Ülkemizin ocağı tütüyor ve başımız dik şekilde bağımsız yaşıyoruz. Bağımsızlığımızı ve rahatlığımızı şehitlerimize borçluyuz. Allah bir vatan evladını alırken binini veriyor. Bilal Cihan şehit yavrusu olarak yetişiyor. İnşallah Bilal Cihan da babası gibi güzel hizmetlerde bulunacak." dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Fatih Vezneciler'deki hain saldırıda Şehit olan Cihan Karagözlü'nün hiç göremediği oğlu Bilal 4 yaşına ayak bastı. Bilal için Ankara'da doğum günü kutlaması yapıldı.

Zeytinburnu Şehidimiz Cihan'ın oğlu Bilal'i bu özel gününde Dedesi Zeki Karagözlü ve Babaannesi Mükerrem Karagözlü İstanbul'dan Ankara'ya giderek yalnız bırakmadılar. Anne Gülçin Karagözlü, Dede Metin Turan ve Anneanne Ayşe Turan'ında katılımıyla Bilal'e çol özelbir doğum günü kutlaması yapıldı..

Bilal'in Pastasını Oğlunun yerine koyduğu Torunu ile kesen Dede Zeki Karagözlü; "Ülkemizin ocağı tütüyor ve başımız dik şekilde bağımsız yaşıyoruz. Bağımsızlığımızı ve rahatlığımızı şehitlerimize borçluyuz. Allah bir vatan evladını alırken binini veriyor. Bilal Cihan şehit yavrusu olarak yetişiyor. İnşallah Bilal Cihan da babası gibi güzel hizmetlerde bulunacak." dedi.


ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.