SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şehit Cihan Karagözlü kabri başında anıldı

SAĞLIK 07.06.2021 - 20:31, Güncelleme: 07.06.2021 - 20:32
 

Şehit Cihan Karagözlü kabri başında anıldı

Fatih Vezneciler'de 2016'da Çevik Kuvvet araçlarının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden Kadir Cihan Karagözlü ve Gökhan Topçu için şehitlikte anma töreni düzenlendi.

Edirnekapı Şehitliği'nde gerçekleşen anma programına ailelerin yanı sıra, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim'in ardından ilahi okunan törende şehitler için dua edildi. Şehit polis memuru Kadir Cihan Karagözlü'nün ağabeyi Yasin Hakan Karagözlü, anma merasimin ardından kısa bir açıklama yaptı. 2016 yılından bugüne kadar tam 5 yıl Cihan’sız geçti. Ateş düştüğü yeri yakıyor. İdealleri, hayalleri vardı. Doğan çocuğunu bile göremeden şehit oldu. Beş yıl bizim için annem babam için çok zor geçti. Biz her fırsatta kabri başınayız. Buradan şehitlerin babası, mazlumların babası Recep Tayyip Erdoğan'a da selamlarımı iletiyorum. Çok görüşmek istedik ama görüşemedik. CİMER'den de yazdım ama bir türlü buluşma olmadı. İnşallah sesimizi duyar, telefonla da olsa görüşmek istiyoruz." dedi. Vezneciler'de 7 Haziran 2016'da polisleri taşıyan araca bombalı araçla saldırı düzenlenmişti. 6'sı polis 12 kişi şehit olmuş, 36 kişi de yaralanmıştı.  
Fatih Vezneciler'de 2016'da Çevik Kuvvet araçlarının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden Kadir Cihan Karagözlü ve Gökhan Topçu için şehitlikte anma töreni düzenlendi.

Edirnekapı Şehitliği'nde gerçekleşen anma programına ailelerin yanı sıra, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim'in ardından ilahi okunan törende şehitler için dua edildi.

Şehit polis memuru Kadir Cihan Karagözlü'nün ağabeyi Yasin Hakan Karagözlü, anma merasimin ardından kısa bir açıklama yaptı. 2016 yılından bugüne kadar tam 5 yıl Cihan’sız geçti. Ateş düştüğü yeri yakıyor. İdealleri, hayalleri vardı. Doğan çocuğunu bile göremeden şehit oldu. Beş yıl bizim için annem babam için çok zor geçti. Biz her fırsatta kabri başınayız. Buradan şehitlerin babası, mazlumların babası Recep Tayyip Erdoğan'a da selamlarımı iletiyorum. Çok görüşmek istedik ama görüşemedik. CİMER'den de yazdım ama bir türlü buluşma olmadı. İnşallah sesimizi duyar, telefonla da olsa görüşmek istiyoruz." dedi.
Vezneciler'de 7 Haziran 2016'da polisleri taşıyan araca bombalı araçla saldırı düzenlenmişti. 6'sı polis 12 kişi şehit olmuş, 36 kişi de yaralanmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.