SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şanlıurfalılar'da yeniden Murat Tufan dönemi

KÜLTÜR 07.01.2018 - 22:06, Güncelleme: 07.01.2018 - 22:06
 

Şanlıurfalılar'da yeniden Murat Tufan dönemi

Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği Olağan Genel Kurulunu Derneğin Telsiz mahallesinde bulunan merkezinde yaptı. Kongrede Mevcut başkan Murat Tufan yeniden Şanlıurfalıların Dernek Başkanı seçildi.

Dernek Merkezinde yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Ardından kongreyi yönetecek divan belirlendi. Kongrenin divan başkanlığına Ordular Dernek Başkanı Recai Memiş katip üyeliklilerine ise Meclis Üyeleri Fevzi Altuğ ve Emin Yüce seçildi. Geçmiş dönem raporların okunup oylanmasının ardından yeni yönetimin seçimine geçildi. Tek liste ile gidilen kongrede Murat Tufan yeniden başkan seçildi.  Kongrenin sunumunu Erdoğan Güner yaptı, Kongreye ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, Meclis Üyesi Metin Develi, Bozkırlılar Dernek Başkanı Ahmet Ilgaz ve işadamı Davut Genç katıldı. Murat Tufan kongrenin sonunda yaptığı konuşmada kongreye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada tabela derneği olmayacaklarının altını çizen Başkan Tufan amacımız Zeytinburnu'muzda memleketimizi en güzel şekilde temsil etmek. Bunun gayreti içerisindeyiz. İnşallah gurbette Şanlıurfalara sıla hasretini yaşatmayacağız Biz her zaman şunun söylüyoruz bu dernek vasıtasıyla bizler Şanlıurfa'yı Zeytinburnu'na taşıdık ve taşımaya da devam edeceğiz dedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği Olağan Genel Kurulunu Derneğin Telsiz mahallesinde bulunan merkezinde yaptı. Kongrede Mevcut başkan Murat Tufan yeniden Şanlıurfalıların Dernek Başkanı seçildi.

Dernek Merkezinde yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Ardından kongreyi yönetecek divan belirlendi. Kongrenin divan başkanlığına Ordular Dernek Başkanı Recai Memiş katip üyeliklilerine ise Meclis Üyeleri Fevzi Altuğ ve Emin Yüce seçildi. Geçmiş dönem raporların okunup oylanmasının ardından yeni yönetimin seçimine geçildi. Tek liste ile gidilen kongrede Murat Tufan yeniden başkan seçildi.  Kongrenin sunumunu Erdoğan Güner yaptı, Kongreye ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, Meclis Üyesi Metin Develi, Bozkırlılar Dernek Başkanı Ahmet Ilgaz ve işadamı Davut Genç katıldı.

Murat Tufan kongrenin sonunda yaptığı konuşmada kongreye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada tabela derneği olmayacaklarının altını çizen Başkan Tufan amacımız Zeytinburnu'muzda memleketimizi en güzel şekilde temsil etmek. Bunun gayreti içerisindeyiz. İnşallah gurbette Şanlıurfalara sıla hasretini yaşatmayacağız Biz her zaman şunun söylüyoruz bu dernek vasıtasıyla bizler Şanlıurfa'yı Zeytinburnu'na taşıdık ve taşımaya da devam edeceğiz dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.