SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şanlıurfalılar Derneği Ramazan ihtiyaç sahiplerine el uzattı

GÜNDEM 30.04.2021 - 22:07, Güncelleme: 30.04.2021 - 22:07
 

Şanlıurfalılar Derneği Ramazan ihtiyaç sahiplerine el uzattı

Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği Pandemi Döneminde ve özellikle Ramazan ayında yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini kazanıyor.

Derneğin kurucu başkanı ve halen Dernek Başkanlığı görevini yürüten aynı zamanda Zeytinburnu Akil İnsanlar Platformunda kurucu Başkanı olan ZEYDEF Başkan Vekili Murat Tufan Ramazan ayında yüzlerce ihtiyaç sahibi aile el uzattı. Hayırsever işadamları ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü olan Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği 200 Aile Erzak yardımında, Dört aileye ise kira desteğinde bulundu.  Derneğin Kadın Kolları Yöneticileri,  Her Bayram olduğu gibi Bu Ramazan bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi çocuklarımızı aldığı bayramlıklar ile sevince boğdu. Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği Kadın Kolları Yöneticileri Pandemi sürecinde de ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Kadın Kolları Başkanı Gülseren Tufan ve beraberindeki Kadın Kolları üyeleri 22 çocuğumuzun Bayrama sevinçle girmesini sağladı. Dernek Başkanı Murat Tufan böylesine güzel bir çalışmaya imza adan Kadın Kollarını tebrik etti. Başkan Tufan, Pandemi süreci elimizi ayağımızı bağladı. Buna rağmen boş durmak istemiyoruz. Elimizden geldiği kadar yine ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya çalıyoruz. Kadın kollarımız ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştı. Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği olarak Pandemide ve özellikle Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri unutmadık unutamazdık. 200 Aile Erzak yardımında, Dört aileye ise kira desteğinde bulundu. 22 çocuğumuzun Bayrama sevinçle girmesin sağladık. Özellikle hayırsever vatandaşlarımızdan bu konuda gördüğümüz destekle bugün yaptığımız yardımlarla ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşarak onların tebessüm etmesine vesile olduk. Bu kampanyada emeği geçen başta Derneğimizin Kadın Kolları Başkanı Gülseren Tufan ve beraberindeki Kadın Kolları üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği Pandemi Döneminde ve özellikle Ramazan ayında yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini kazanıyor.

Derneğin kurucu başkanı ve halen Dernek Başkanlığı görevini yürüten aynı zamanda Zeytinburnu Akil İnsanlar Platformunda kurucu Başkanı olan ZEYDEF Başkan Vekili Murat Tufan Ramazan ayında yüzlerce ihtiyaç sahibi aile el uzattı. Hayırsever işadamları ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü olan Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği 200 Aile Erzak yardımında, Dört aileye ise kira desteğinde bulundu

Derneğin Kadın Kolları Yöneticileri,  Her Bayram olduğu gibi Bu Ramazan bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi çocuklarımızı aldığı bayramlıklar ile sevince boğdu. Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği Kadın Kolları Yöneticileri Pandemi sürecinde de ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Kadın Kolları Başkanı Gülseren Tufan ve beraberindeki Kadın Kolları üyeleri 22 çocuğumuzun Bayrama sevinçle girmesini sağladı. Dernek Başkanı Murat Tufan böylesine güzel bir çalışmaya imza adan Kadın Kollarını tebrik etti. Başkan Tufan, Pandemi süreci elimizi ayağımızı bağladı. Buna rağmen boş durmak istemiyoruz. Elimizden geldiği kadar yine ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya çalıyoruz. Kadın kollarımız ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştı.

Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği olarak Pandemide ve özellikle Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri unutmadık unutamazdık. 200 Aile Erzak yardımında, Dört aileye ise kira desteğinde bulundu. 22 çocuğumuzun Bayrama sevinçle girmesin sağladık. Özellikle hayırsever vatandaşlarımızdan bu konuda gördüğümüz destekle bugün yaptığımız yardımlarla ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşarak onların tebessüm etmesine vesile olduk. Bu kampanyada emeği geçen başta Derneğimizin Kadın Kolları Başkanı Gülseren Tufan ve beraberindeki Kadın Kolları üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.