SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Samsunlular’dan AK Parti’ye çıkarma

GÜNDEM 27.04.2018 - 01:05, Güncelleme: 27.04.2018 - 01:05
 

Samsunlular’dan AK Parti’ye çıkarma

Zeytinburnu Tüm Samsunlular Dernek Başkanı Davut Genç, Pazarcılar Dernek Başkanı Selahattin Sert, AK Parti Meclis Üyesi Fatma Kılınç Özden ve Yönetim kurulu Üyeleri AK Parti’ye hem hayırlı olsun hem de teşekkür ziyaretinde bulundular.

Samsunlular Dernek Başkanı Davut Genç, Pazarcılar Dernek başkanı Samsunlu Hemşerileri Selahattin Serti’in ilçe yönetim alınmasından duydukları memnuiyeti Başkan Selami Delibalta’ya iletti. AK Parti ilçe Başkanı İlçemizde çoğunluklar Pazarcıların Samsunlular’ın elinde olduğunu ve doğrudan hakla dokunduklarını dile getirerek, aslında ilçemizde halkın nabzını en iyi siz tutuyorsun. Pazarlarda sürekli halkla iç içesiniz 24 Haziran seçimleri ülkemiz için bir dönüm noktası bu seçimlerde sizlerden destek istiyoruz dedi. Başkan Davut Genç referandumda nasıl destek verdiysek bu seçimde de canla başla çalışılacağız dedi. AK Parti ilçe Yöneticisi ve Pazarcılar Dernek Başkanı Selahattin Sert, İş dünyasının ihtiyacı olan istikrar ortamını sürdürülebilmek ve yakın coğrafyada cereyan eden siyasi ve fiziki hareketlilik karşısında doğru pozisyon alabilmek adına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne bir an önce geçilmesi artık bir elzemdir. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamış olduğu, 24 Haziran tarihindeki erken seçim kararını, iş dünyası ve ülkemizin geleceği adına son derece olumludur. İnanıyorum ki bu seçim sonuçları, 2023 hedeflerimizin gerçekleştirilmesi ve güçlü Türkiye'ye giden yolda bütün engellerin bertaraf edilebilmesi adına büyük bir dönüm noktası olacaktır. Dünyanın bu konjonktüründe iş dünyası olarak ihtiyacımız olan tek şey siyasi istikrarın sürmesidir. Hele ki Suriye ve Irak ile ilgili gelişmeler sürerken, dünyanın iki dev kutbu arasında gerginlik tırmanırken kararları hızlı almalıyız. Ekonomide kur üzerinden yapılan atak ve reel sektörün taşıdığı riskler açısından Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne beklemeden, bir an önce geçmesi zorunluluktur. Önümüzü daha net görebilmek için de uluslararası çevrelerin kur manipülasyonlarına hak ettikleri cevabı daha güçlü verebilmek için de buna ihtiyaç vardır. Seçim kararının tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Tüm Samsunlular Dernek Başkanı Davut Genç, Pazarcılar Dernek Başkanı Selahattin Sert, AK Parti Meclis Üyesi Fatma Kılınç Özden ve Yönetim kurulu Üyeleri AK Parti’ye hem hayırlı olsun hem de teşekkür ziyaretinde bulundular.

Samsunlular Dernek Başkanı Davut Genç, Pazarcılar Dernek başkanı Samsunlu Hemşerileri Selahattin Serti’in ilçe yönetim alınmasından duydukları memnuiyeti Başkan Selami Delibalta’ya iletti. AK Parti ilçe Başkanı İlçemizde çoğunluklar Pazarcıların Samsunlular’ın elinde olduğunu ve doğrudan hakla dokunduklarını dile getirerek, aslında ilçemizde halkın nabzını en iyi siz tutuyorsun. Pazarlarda sürekli halkla iç içesiniz 24 Haziran seçimleri ülkemiz için bir dönüm noktası bu seçimlerde sizlerden destek istiyoruz dedi. Başkan Davut Genç referandumda nasıl destek verdiysek bu seçimde de canla başla çalışılacağız dedi.

AK Parti ilçe Yöneticisi ve Pazarcılar Dernek Başkanı Selahattin Sert, İş dünyasının ihtiyacı olan istikrar ortamını sürdürülebilmek ve yakın coğrafyada cereyan eden siyasi ve fiziki hareketlilik karşısında doğru pozisyon alabilmek adına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne bir an önce geçilmesi artık bir elzemdir. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamış olduğu, 24 Haziran tarihindeki erken seçim kararını, iş dünyası ve ülkemizin geleceği adına son derece olumludur. İnanıyorum ki bu seçim sonuçları, 2023 hedeflerimizin gerçekleştirilmesi ve güçlü Türkiye'ye giden yolda bütün engellerin bertaraf edilebilmesi adına büyük bir dönüm noktası olacaktır. Dünyanın bu konjonktüründe iş dünyası olarak ihtiyacımız olan tek şey siyasi istikrarın sürmesidir. Hele ki Suriye ve Irak ile ilgili gelişmeler sürerken, dünyanın iki dev kutbu arasında gerginlik tırmanırken kararları hızlı almalıyız. Ekonomide kur üzerinden yapılan atak ve reel sektörün taşıdığı riskler açısından Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne beklemeden, bir an önce geçmesi zorunluluktur. Önümüzü daha net görebilmek için de uluslararası çevrelerin kur manipülasyonlarına hak ettikleri cevabı daha güçlü verebilmek için de buna ihtiyaç vardır. Seçim kararının tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.