SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Samsunlular Derneğinin Genel Kurul ilanı

KÜLTÜR 01.01.2020 - 19:27, Güncelleme: 01.01.2020 - 19:27
 

Samsunlular Derneğinin Genel Kurul ilanı

Zeytinburnu Tüm Samsunlular Derneğinin Genel Kurulu aşağıdaki ilana göre yapılacaktır. Tüm Delegelere ilan olunur.

Zeytinburnu Tüm Samsunlular Derneğinin Genel Kurul Toplantısı 19.01.2020 Pazar Günü Saat: 12.00’da Zeytinburnu Telsiz Mahallesi 84 Sokak No: 17 Adresinde bulunan Dernek Merkezinde yapılacaktır. Eğer çoğunluk sağlanamazsa bir sonraki toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 26.01.2020 Tarihinde ve aynı saatte aynı adreste tekraren yapılacaktır. Tüm Üyelerimize Duyurulur. GÜNDEM : 1- Açılış Yoklama, 2- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, 3- Divan heyetinin seçimi, 4- Faaliyet raporunun okunması ve ibrası, 5- Denetleme Kurulu raporunun okunması ve ibrası. 6- Tahmini bütçenin okunması ve ibrası, 7- Seçimler 8- Dilek ve temenniler 9- Kapanış. YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN DAVUT GENÇ
Zeytinburnu Tüm Samsunlular Derneğinin Genel Kurulu aşağıdaki ilana göre yapılacaktır. Tüm Delegelere ilan olunur.

Zeytinburnu Tüm Samsunlular Derneğinin Genel Kurul Toplantısı 19.01.2020 Pazar Günü Saat: 12.00’da Zeytinburnu Telsiz Mahallesi 84 Sokak No: 17 Adresinde bulunan Dernek Merkezinde yapılacaktır. Eğer çoğunluk sağlanamazsa bir sonraki toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 26.01.2020 Tarihinde ve aynı saatte aynı adreste tekraren yapılacaktır. Tüm Üyelerimize Duyurulur.

GÜNDEM :

1- Açılış Yoklama,

2- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı,

3- Divan heyetinin seçimi,

4- Faaliyet raporunun okunması ve ibrası,

5- Denetleme Kurulu raporunun okunması ve ibrası.

6- Tahmini bütçenin okunması ve ibrası,

7- Seçimler

8- Dilek ve temenniler

9- Kapanış.

YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN DAVUT GENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.