SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Salih Can ölümden döndü

KÜLTÜR 17.07.2013 - 19:04, Güncelleme: 17.07.2013 - 19:04
 

Salih Can ölümden döndü

Zeytinburnumuzun Rumelili sevilen sanatçısı Salih Can Kap Krizi geçirdi ve adeta ölümden döndü

Evinde kalp krizi geçiren Salih Can'ı eşi hemen özel bir hastaneye kaldırdı. Yapılan ilk müdahalede Sanatçı Salih Can'ın kalp krizi geçirdiği anlaşıldı ve damarı tıkalı olan Can'a acil bir şeklide stent takıldı. Takılan stentin patlaması sonucu tıkalı damarı açmak için ardından Balon yapıldı ve yoğun bakıma alındı. Üç gün süreyle yoğu bakımda kalan Salih Can yoğun bakımdan çıkarıldı ve kontrolleri halen sürüyor. SALİH CAN KİMDİR? TV 2000'de Salı akşamları yayınlanan ‘’Babadan Oğula Rumeli Türkleri’’ programını Oğluyla birlikte hazırlayıp sunan Salih Can Rumeli Kültürü'nün yaşması için mücadele veriyor. 30 yıldır müzik ile uğraşan 2 albümün ardından oğlu Osman Can ile birlikte “Babadan oğla Rumeli” albümünü çıkardı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL    
Zeytinburnumuzun Rumelili sevilen sanatçısı Salih Can Kap Krizi geçirdi ve adeta ölümden döndü

Evinde kalp krizi geçiren Salih Can'ı eşi hemen özel bir hastaneye kaldırdı. Yapılan ilk müdahalede Sanatçı Salih Can'ın kalp krizi geçirdiği anlaşıldı ve damarı tıkalı olan Can'a acil bir şeklide stent takıldı. Takılan stentin patlaması sonucu tıkalı damarı açmak için ardından Balon yapıldı ve yoğun bakıma alındı. Üç gün süreyle yoğu bakımda kalan Salih Can yoğun bakımdan çıkarıldı ve kontrolleri halen sürüyor.

SALİH CAN KİMDİR?

TV 2000'de Salı akşamları yayınlanan ‘’Babadan Oğula Rumeli Türkleri’’ programını Oğluyla birlikte hazırlayıp sunan Salih Can Rumeli Kültürü'nün yaşması için mücadele veriyor. 30 yıldır müzik ile uğraşan 2 albümün ardından oğlu Osman Can ile birlikte “Babadan oğla Rumeli” albümünü çıkardı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.