SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Saadet Zeytinburnu Seçim için start verdi

GÜNDEM 09.02.2015 - 13:48, Güncelleme: 09.02.2015 - 13:48
 

Saadet Zeytinburnu Seçim için start verdi

Saadet Partisi Zeytinburnu teşkilatı durdurak demeden çalışmalarına devam ediyorİlçe divanlarının yanısıra mahalle divanları ile de secimlere hazırlıklarını sürdürüyor.

Son olarak Nuripaşa ve Sümer mahallesi Mahalle divanı toplantısını icra etti..Divana Saadet Partisi istanbul il başkan yardımcısı ve Hukukçular Derneği  (HU-DER) başkanı Avukat Mustafa Yaman,Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcıları Cemil Karış,İsmail Biber,Muhammed Hanefi Çolak,Sümer Mahalle Başkanı Ali Demiralp,Nuripaşa mahalle başkanı Ali Mete ve mahalle yönetimleri katıldı. Mahalle Başkanları teşkilat çalışmaları ile ilgili sunumlarını gercekleştirmelerinin ardından Saadet Partisi istanbul il başkan yardımcısı ve Hukukçular Derneği  (HU-DER) başkanı Avukat Mustafa Yaman söz aldı..Yaman konuşmasında "seçimlere sayılı zaman kaldı..İnşallah azami gayret göstereceğiz ve en iyi neticeyi alacağız..Ülkemizin ve islam aleminin hal-i pür melali ortada.Tüm islam coğrafyası sıkıntı,kan ve gözyaşı içerisinde.Türkiye insanımız bir yandan ekonomik darboğazda bir yandan ahlaki ve maneviyatı bozan etkenlerin kıskacında..İşsizlik oranı günbegün artıyor.Boşanma ve icra vakaları rekor seviyelere ulaştı.tüm halkımız borçlandırıldı. Bankalar faizlerle halkımızın kanını emmekte.Elektrik,doğalgaz,su ve diğer faturalarda dolaylı vergiler ile milletimizin ümüğü sıkılıyor." dedi. Mustafa Yaman söyle devam etti. "Bütün bu olumsuz gelişmeler varken hükümet,algı yönetimi sistemi ile Havuz medya ile dikkatleri sanal olaylara çekerek kendilerini unutturmaya çalışıyorlar. Ama artık mızrak çuvala sığmıyor.İnşallah yeniden geliyoruz.Ve Milli Görüşü ve onun tek temsilcisi Saadet Partimizi yeniden iş başına getirip Hakkın ve haklının yanında yer alacağız." dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Saadet Partisi Zeytinburnu teşkilatı durdurak demeden çalışmalarına devam ediyorİlçe divanlarının yanısıra mahalle divanları ile de secimlere hazırlıklarını sürdürüyor.

Son olarak Nuripaşa ve Sümer mahallesi Mahalle divanı toplantısını icra etti..Divana Saadet Partisi istanbul il başkan yardımcısı ve Hukukçular Derneği  (HU-DER) başkanı Avukat Mustafa Yaman,Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcıları Cemil Karış,İsmail Biber,Muhammed Hanefi Çolak,Sümer Mahalle Başkanı Ali Demiralp,Nuripaşa mahalle başkanı Ali Mete ve mahalle yönetimleri katıldı.

Mahalle Başkanları teşkilat çalışmaları ile ilgili sunumlarını gercekleştirmelerinin ardından Saadet Partisi istanbul il başkan yardımcısı ve Hukukçular Derneği  (HU-DER) başkanı Avukat Mustafa Yaman söz aldı..Yaman konuşmasında "seçimlere sayılı zaman kaldı..İnşallah azami gayret göstereceğiz ve en iyi neticeyi alacağız..Ülkemizin ve islam aleminin hal-i pür melali ortada.Tüm islam coğrafyası sıkıntı,kan ve gözyaşı içerisinde.Türkiye insanımız bir yandan ekonomik darboğazda bir yandan ahlaki ve maneviyatı bozan etkenlerin kıskacında..İşsizlik oranı günbegün artıyor.Boşanma ve icra vakaları rekor seviyelere ulaştı.tüm halkımız borçlandırıldı.

Bankalar faizlerle halkımızın kanını emmekte.Elektrik,doğalgaz,su ve diğer faturalarda dolaylı vergiler ile milletimizin ümüğü sıkılıyor." dedi. Mustafa Yaman söyle devam etti. "Bütün bu olumsuz gelişmeler varken hükümet,algı yönetimi sistemi ile Havuz medya ile dikkatleri sanal olaylara çekerek kendilerini unutturmaya çalışıyorlar. Ama artık mızrak çuvala sığmıyor.İnşallah yeniden geliyoruz.Ve Milli Görüşü ve onun tek temsilcisi Saadet Partimizi yeniden iş başına getirip Hakkın ve haklının yanında yer alacağız." dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.