SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Saadet Partisi’nin Zeytinburnu ilçe Başkanlığına atama yapıldı

GÜNDEM 18.08.2018 - 01:01, Güncelleme: 18.08.2018 - 01:01
 

Saadet Partisi’nin Zeytinburnu ilçe Başkanlığına atama yapıldı

Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe Başkanı Kemal Yılmaz'ın Kayseri'ye taşınmasının ardından boşalan Başkanlık makamına yapılan istişareler ve temayül yoklaması neticesinde Teşkilatın tam desteğini alan Dr. Mikail Kabak atandı.

DR.MİKAİL KABAK KİMDİR? Aslen Kayserili olup 1971 yılında Hollanda'nın Rotterdam şehrinde dünyaya gelmiştir. 1989 yılında Kayseri İmam Hatip Lisesi, 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp bölümünden mezun olmuştur. 2001 yılında ihtisasını tamamlayarak dâhiliye uzmanı olmuştur. Bir taraftan da sosyoloji eğitimi almıştır. Doktorluk mesleğine Haseki Devlet Hastanesi'nde başladıktan sonra 10 yıl Zeytinburnu Avrasya Hospital'de dahiliye uzmanı olarak çalıştı. Halen özel bir hastanede mesleğini icra etmektedir. Siyasi hayatı ise 1991 yılından buyana Milli Görüş partilerinde aktif bir şekilde süregelmiştir. 2006 yılından beri Saadet Partisi İstanbul İl yönetim kurulu üyeliği ve Zeytinburnu ilçe sorumluluğunu yürütmektedir.   Pek çok sivil toplum kuruluşunda aktif görevlerde bulunan Dr. Mikail Kabak halen Temiz Yoplum Derneği Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. İyi derecede İngilizce ve Arapça bilen Kabak, evli ve 4 çocuk babasıdır. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe Başkanı Kemal Yılmaz'ın Kayseri'ye taşınmasının ardından boşalan Başkanlık makamına yapılan istişareler ve temayül yoklaması neticesinde Teşkilatın tam desteğini alan Dr. Mikail Kabak atandı.

DR.MİKAİL KABAK KİMDİR?

Aslen Kayserili olup 1971 yılında Hollanda'nın Rotterdam şehrinde dünyaya gelmiştir. 1989 yılında Kayseri İmam Hatip Lisesi, 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp bölümünden mezun olmuştur. 2001 yılında ihtisasını tamamlayarak dâhiliye uzmanı olmuştur. Bir taraftan da sosyoloji eğitimi almıştır. Doktorluk mesleğine Haseki Devlet Hastanesi'nde başladıktan sonra 10 yıl Zeytinburnu Avrasya Hospital'de dahiliye uzmanı olarak çalıştı. Halen özel bir hastanede mesleğini icra etmektedir. Siyasi hayatı ise 1991 yılından buyana Milli Görüş partilerinde aktif bir şekilde süregelmiştir. 2006 yılından beri Saadet Partisi İstanbul İl yönetim kurulu üyeliği ve Zeytinburnu ilçe sorumluluğunu yürütmektedir.   Pek çok sivil toplum kuruluşunda aktif görevlerde bulunan Dr. Mikail Kabak halen Temiz Yoplum Derneği Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. İyi derecede İngilizce ve Arapça bilen Kabak, evli ve 4 çocuk babasıdır.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.