SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Saadet Partisine ziyaretler devam ediyor

GÜNDEM 31.08.2018 - 00:38, Güncelleme: 31.08.2018 - 00:38
 

Saadet Partisine ziyaretler devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde Zeytinburnu Saadet Partisi İlçe Başkanlığına getirilen Dr. Mikail Kabak'a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Her gün onlarca vatandaşı kabul eden Dr Mikail Kabak, siyasi parti ve derneklerden de ziyaret talepleri geliyor.

Urfalılar Derneği ve Malatyalılar Derneğinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) de Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe başkanlığına atanan Dr. Mikail Kabak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Mhp ilçe başkanı Reşat Ok ve yönetimini samimi bir şekilde karşılayan Dr. Mikail Kabak, ilk ziyaret eden siyasi parti olmaları hasebiyle de teşekkür etti. MHP ilçe başkanı Reşat Ok, Kabak'a başarı dileklerini iletti, önceki başkan Kemal Yılmaz ile olan müsbet münasebetlerinin artarak devam etmesini istediklerini bildirdi. Ok şöyle devam etti. "MHP olarak ülkemizin birliği ve bütünlüğünün bizim için olmazsa olmazdır.Bu manada her türlü fedakarlığa hazırız" Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Dr Mikail Kabak "Biz tüm vatandaşlarımızla el sıkışmaya, oturup konuşmaya, fikir alışverişinde bulunmaya talibiz.Hiç kimseye önyargılı bakmayacağız.  Zeytinburnu'nun benim gönlümde ayrı bir yeri var. 10 yıl burada bir hastanede dahiliye uzmanı olarak çalıştım. Halkımız ile güzel bir sinerjimiz var. İnşallah bunu Zeytinburnu'muza hizmet için bir vesile olmasına gayret edeceğiz" dedi. Sonrasında daha sıklıkla görüşmeyi temenni ettiler.
Geçtiğimiz günlerde Zeytinburnu Saadet Partisi İlçe Başkanlığına getirilen Dr. Mikail Kabak'a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Her gün onlarca vatandaşı kabul eden Dr Mikail Kabak, siyasi parti ve derneklerden de ziyaret talepleri geliyor.

Urfalılar Derneği ve Malatyalılar Derneğinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) de Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe başkanlığına atanan Dr. Mikail Kabak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Mhp ilçe başkanı Reşat Ok ve yönetimini samimi bir şekilde karşılayan Dr. Mikail Kabak, ilk ziyaret eden siyasi parti olmaları hasebiyle de teşekkür etti.
MHP ilçe başkanı Reşat Ok, Kabak'a başarı dileklerini iletti, önceki başkan Kemal Yılmaz ile olan müsbet münasebetlerinin artarak devam etmesini istediklerini bildirdi. Ok şöyle devam etti.
"MHP olarak ülkemizin birliği ve bütünlüğünün bizim için olmazsa olmazdır.Bu manada her türlü fedakarlığa hazırız"

Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Dr Mikail Kabak "Biz tüm vatandaşlarımızla el sıkışmaya, oturup konuşmaya, fikir alışverişinde bulunmaya talibiz.Hiç kimseye önyargılı bakmayacağız. 

Zeytinburnu'nun benim gönlümde ayrı bir yeri var. 10 yıl burada bir hastanede dahiliye uzmanı olarak çalıştım. Halkımız ile güzel bir sinerjimiz var. İnşallah bunu Zeytinburnu'muza hizmet için bir vesile olmasına gayret edeceğiz" dedi.

Sonrasında daha sıklıkla görüşmeyi temenni ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.