SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Kaya’dan Gazetemize ziyaret

GÜNDEM 02.05.2015 - 15:39, Güncelleme: 02.05.2015 - 15:39
 

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Kaya’dan Gazetemize ziyaret

Saadet partisi eski Genel İdare Kurulu Üyesi, İstanbul İl Başkan yardımcısı ve İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Tv programcısı Mustafa Kaya Zeytinburnu Haber Gazetesini ziyaret etti.

Saadet partisi İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Mustafa Kaya , Milli görüşün 45 yıllık bir geçmişi olduğunu ve Saadet Partisi’nin daha önce koalisyon hükümetlerinde yaptığını halk odaklı çalışmaların bilindiğini, Milli ve manevi duyguların diri tutulması hak ve hukukuk hakim kılınması için seçmenin Saadet partisine oy vermesi gerektiğini ifade etti.  Mustafa Kaya'nın daha önce SP’ nin GİK üyesi olması nedeni ile Tarım, Hayvancılık, Sanayii, üretim, memur ,işçi, emekli konularından bilgi birikimini halk ile paylaştı. Kaya her vilayete üniversite açıp ara eleman ihtiyacını düşünmeyen eğitim sistemlerinin eksik olduğunu ifade etti. Yol yaptılar Allah razı olsun, ama yolun üstünde giden aracı yapamadığın zaman bu yol eksik kalır. Havalimanı yaptılar Allah razı olsun ama daha 1926 da Vecihi Hürkuş adındaki vatandaşımız kendi uçağımızı yaptı. Uçağı ile uçup Çekoslovakya'ya gidip  patent aldı ama burada ona bu imkanı veren idareci olmadığı  için bizden çok sonraları üretime başlayan BOİNG ve diğer uçak firmaları dünyaya ürün satıyor biz bakıyoruz.  Onlar bize uçak vermezse yaptığımız havalimanlarının ne önemi kalır. Üniversite yapıyorsun ama AR-GE yapmıyorsun ve üniversiteyi bitiren gençlere iş veremiyorsan üniversite yapmanın ne anlamı kalır diyerek yapılan çalışmaların çok da işe yaramadığını iddia eden Kaya planlı ve programlı çalışma şart dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ  
Saadet partisi eski Genel İdare Kurulu Üyesi, İstanbul İl Başkan yardımcısı ve İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Tv programcısı Mustafa Kaya Zeytinburnu Haber Gazetesini ziyaret etti.

Saadet partisi İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Mustafa Kaya , Milli görüşün 45 yıllık bir geçmişi olduğunu ve Saadet Partisi’nin daha önce koalisyon hükümetlerinde yaptığını halk odaklı çalışmaların bilindiğini, Milli ve manevi duyguların diri tutulması hak ve hukukuk hakim kılınması için seçmenin Saadet partisine oy vermesi gerektiğini ifade etti.
 Mustafa Kaya'nın daha önce SP’ nin GİK üyesi olması nedeni ile Tarım, Hayvancılık, Sanayii, üretim, memur ,işçi, emekli konularından bilgi birikimini halk ile paylaştı. Kaya her vilayete üniversite açıp ara eleman ihtiyacını düşünmeyen eğitim sistemlerinin eksik olduğunu ifade etti.

Yol yaptılar Allah razı olsun, ama yolun üstünde giden aracı yapamadığın zaman bu yol eksik kalır. Havalimanı yaptılar Allah razı olsun ama daha 1926 da Vecihi Hürkuş adındaki vatandaşımız kendi uçağımızı yaptı. Uçağı ile uçup Çekoslovakya'ya gidip  patent aldı ama burada ona bu imkanı veren idareci olmadığı  için bizden çok sonraları üretime başlayan BOİNG ve diğer uçak firmaları dünyaya ürün satıyor biz bakıyoruz.

 Onlar bize uçak vermezse yaptığımız havalimanlarının ne önemi kalır. Üniversite yapıyorsun ama AR-GE yapmıyorsun ve üniversiteyi bitiren gençlere iş veremiyorsan üniversite yapmanın ne anlamı kalır diyerek yapılan çalışmaların çok da işe yaramadığını iddia eden Kaya planlı ve programlı çalışma şart dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.