SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Saadet Erbakan Hocanın kabrinde bayramlaştı

GÜNDEM 25.08.2018 - 09:56, Güncelleme: 25.08.2018 - 09:56
 

Saadet Erbakan Hocanın kabrinde bayramlaştı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı ve Zeytinburnu ilçe Başkanlığı geleneksel bayramlaşma programını merhum Millî Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabri başında gerçekleştirdi.

Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Zeytinburnu Merkez Efendi Camii’nde namazlarını eda eden Millî Görüşçüler, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabrinin başında Kur’an-ı Kerim okuyarak dua etti. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, bayramlaşma programını bu yılda Millî Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabri başında  gerçekleştirdi. Bayramlaşma programına Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, Zeytinburnu İlçe Başkanı Dr. Mikail Kabak,  AGD İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut, Cansuyu İstanbul Şubesi Başkanı Sadrettin Karaduman’ın yanı sıra birçok parti mensubu yoğun katılım sağladı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabri başında Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildikten sonra teşkilat mensupları birbirleriyle bayramlaştı. BİZİM DAVAMIZ İSLAM’DIR Bayramlaşma programında konuşan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, “Cenab-ı Allah bizleri ümmet olarak daha nice şerefli ve izzetli bayramlara kavuşmayı nasip etsin. Bugün burada ‘ne olarak anılmak istersiniz’ diye sorulduğunda ‘mücahit alarak anılmak isterim’ diye toplanmış bulunuyoruz. Muhterem Necmettin Erbakan hocamızın kabri başında bulunuyoruz. Hocamız her zaman diyordu ki: ‘Bizim davamız İslam’dır, gayemiz Allah’ın razısını kazanmaktır, hedefimiz tüm insanlığın saadetidir, metodumuz iknadır.’ İşte hocamızın bize bıraktığı dava bu davadır. Bizler bir siyasi partiyiz ancak, diğer siyasi partilerden farkımızı, hocamızın uyguladığı ilkeler ortaya koymaktadır. Bu nedenle hocamız başta olmak üzere Nermin hanıma, anne ve babasına, hassaten burada yatan Osman Yumakoğlu ve Lütfi Kibiroğlu ağabeyimize Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum” dedi.
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı ve Zeytinburnu ilçe Başkanlığı geleneksel bayramlaşma programını merhum Millî Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabri başında gerçekleştirdi.

Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Zeytinburnu Merkez Efendi Camii’nde namazlarını eda eden Millî Görüşçüler, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabrinin başında Kur’an-ı Kerim okuyarak dua etti. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, bayramlaşma programını bu yılda Millî Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabri başında  gerçekleştirdi. Bayramlaşma programına Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, Zeytinburnu İlçe Başkanı Dr. Mikail Kabak,  AGD İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut, Cansuyu İstanbul Şubesi Başkanı Sadrettin Karaduman’ın yanı sıra birçok parti mensubu yoğun katılım sağladı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kabri başında Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildikten sonra teşkilat mensupları birbirleriyle bayramlaştı.

BİZİM DAVAMIZ İSLAM’DIR

Bayramlaşma programında konuşan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, “Cenab-ı Allah bizleri ümmet olarak daha nice şerefli ve izzetli bayramlara kavuşmayı nasip etsin. Bugün burada ‘ne olarak anılmak istersiniz’ diye sorulduğunda ‘mücahit alarak anılmak isterim’ diye toplanmış bulunuyoruz. Muhterem Necmettin Erbakan hocamızın kabri başında bulunuyoruz.

Hocamız her zaman diyordu ki: ‘Bizim davamız İslam’dır, gayemiz Allah’ın razısını kazanmaktır, hedefimiz tüm insanlığın saadetidir, metodumuz iknadır.’ İşte hocamızın bize bıraktığı dava bu davadır. Bizler bir siyasi partiyiz ancak, diğer siyasi partilerden farkımızı, hocamızın uyguladığı ilkeler ortaya koymaktadır. Bu nedenle hocamız başta olmak üzere Nermin hanıma, anne ve babasına, hassaten burada yatan Osman Yumakoğlu ve Lütfi Kibiroğlu ağabeyimize Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.